Live

Alexander Adamescu scapă de mandatul european de arestare emis în 2016. Curtea de Apel București a revocat definitiv decizia

Data actualizării: Data publicării:
Alexander Adamescu. Sursa foto: captura tv

Curtea de Apel Bucureşti a revocat definitiv mandatul european de arestare emis în 2016 pe numele lui Alexander Bogdan Adamescu, trimis în judecată pentru presupusa mituire a unor judecători, relatează G4Media, preluată de News.ro.

Prin această decizie, CAB a confirmat hotărârea Tribunalului Bucureşti din 7 august 2024.

Dosarul de dare de mită al omului de afaceri Alexander Adamescu se află în cameră preliminară de mai bine de 3 ani, deşi – potrivit codului de procedură penală – această fază a procesului penal în care sunt analizate aspectele de ordin procedural nu ar trebui să dureze mai mult de 60 de zile.

Dosarul lui Alexander Adamescu a fost trimis în judecată de către procurorul DNA George Adrian Matei în iunie 2021 şi vizează fapte mai vechi de dare de mită către judecători. În acest caz, Alexander Adamescu este vizat de o procedură de extrădare din Marea Britanie în urma unui mandat internaţional de arestare în lipsă.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Doi oficiali ruşi din domeniul apărării au recunoscut că au luat mită pentru contracte de furnizare pentru armată

Reclamele TV la produsele alimentare nesănătoase vor fi interzise în Marea Britanie de anul viitor

Fără acord SUA-Marea Britanie pentru rachete. Ucraina nu poate lovi Rusia cu rachete din Vest

Partenerii noștri