Live

Revoltă pe Facebook, după ce o tânără din Bihor s-a pozat „sărbătorind” împuşcarea unui cerb

Data actualizării: Data publicării:

O fotografie postată pe Facebook de o tânără din Bihor, în care apare împreună cu o prietenă de-ale ei lângă un cerb împuşcat a stârnit revoltă printre internauţi. Imaginea a declanşat şi o anchetă a poliţiştilor.

Fotografia a fost postată vineri seară pe reţeaua de socializare, cu textul „sărbătorind vânătoarea de cerbi”, scrie ebihoreanul.ro.

În imagine se poate vedea animalul de pe puntea din spate a unui Nissan Navara aparţinând Ocolului Silvic Sudrigiu, iar tânăra şi prietena ei se pozează ţinând coarnele animalului ca pe un trofeu.

Mai mulți iubitori de animale i-au reproşat fetei că se distrează pe seama unui „masacru pe faţă” şi că nu este nimic amuzant în asta. Oamenii s-au întrebat dacă animalul ar fi fost împuşcat legal în condiţiile în care, potrivit legii, vânătoarea la cerb "pentru trofeu" s-a încheiat pe 15 decembrie.

Povestea a fost lămurită, în final, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bihor. Din primele verificări, cerbul a fost împuşcat vineri, iar vânătorii au prezentat poliţiştilor o autorizaţie eliberată de Ocolul Silvic Sudrigiu. Documentul, care le dădea dreptul să împuşte un cerb mascul de selecţie, a fost ridicat până la finalizarea anchetei începute pentru suspiciuni de braconaj.

Imediat după sosirea poliţiştilor, tânăra a şters postarea.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia vrea să interzică utilizarea serviciului SpeedTest de la Ookla. Ce bănuiește FSB că s-ar putea întâmpla

„Iubirea prefăcută”, una dintre cele mai folosite escrocherii pe internet. Cum te poți proteja de atacatorii online cu identitate falsă

Washington Post: Cum ajută rețeaua Starlink a lui Elon Musk forțele ruse să avanseze în Ucraina. „Este ceva care ne ucide”

Un bărbat din Iași a murit după ce a fost împușcat accidental la o vânătoare de vulpi

Partenerii noștri