Video Barack Obama a cântat rap la un miting de susținere a Kamalei Harris

Data actualizării: Data publicării:
Barack Obama
Barack Obama participă la campanie alături de Kamala Harris. Foto: Profimedia

Fostul preşedinte american Barack Obama a cântat rap pe versurile piesei lui Eminem din 2002 „Lose Yourself" după ce a fost prezentat de rapperul american pe scena unui miting din Detroit.  

Eminem, câştigător al mai multor premii Grammy, a urcat pe scenă pentru a o susţine pe candidata democrată la preşedinţia SUA, Kamala Harris, şi a ţinut un scurt discurs despre importanţa libertăţii de exprimare, înainte de a-l prezenta pe Barack Obama, relatează miercuri DPA, preluată de Agerpres. 

„Am participat la o mulţime de mitinguri, aşa că de obicei nu am emoţii”, a spus Obama. „Dar m-am simţit într-un fel după Eminem”, a adăugat fostul preşedinte SUA înainte de a cânta rap pe versurile piesei „Lose Yourself" - tema muzicală a filmului semi-autobiografic al rapperului, „8 Mile".

„Am crezut că o să cânte Eminem, eram pregătit", a glumit Obama, în vârstă de 63 de ani, înainte de a adăuga: „Îmi place Eminem".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rapperul a fost prezent la eveniment „pentru câteva motive importante", după cum a declarat în cadrul mitingului organizat înainte de alegerile prezidenţiale din 2024, de luna viitoare. „După cum cei mai mulţi dintre voi ştiţi, oraşul Detroit şi întregul stat Michigan înseamnă foarte mult pentru mine", a spus rapperul în vârstă de 52 de ani.

„Iar în perspectiva acestor alegeri, lumina reflectoarelor este îndreptată asupra noastră mai mult ca oricând şi cred că este important să vă folosiţi vocea. Aşa că încurajez pe toată lumea să iasă la vot, vă rog", a adăugat el.

„De asemenea, cred că oamenilor n-ar trebui să le fie frică să-şi exprime opiniile şi nu cred că cineva vrea o Americă în care oamenii sunt îngrijoraţi de represalii, de ceea ce păţeşti dacă îţi împărtăşeşti opinia", a adăugat cântăreţul.

„Cred că vicepreşedinta Harris susţine un viitor pentru această ţară, în care aceste libertăţi şi multe altele vor fi protejate", a mai declarat el.

Campania electorală a Kamalei Harris include o serie de celebrităţi, cântăreţul Bruce Springsteen urmând să îşi facă apariţia la un miting organizat în Atlanta joi, în timp ce actriţa Julia Roberts, recompensată cu Oscar, a făcut campanie pentru Harris în Georgia în această lună.

Editor : A.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Războiul electronic împotriva României. Ce sunt ”țintele aeriene de mici dimensiuni” de la Constanța
Digi FM
Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri neașteptate la câteva săptămâni de la nunta cu Valeriu Gheorghiță. Unde...
Pro FM
CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se...
Film Now
David Hasselhoff, după moartea colegului său din „Baywatch”: „A fost un luptător, mi-a salvat viața de cel...
Adevarul
Secretele unei călătorii memorabile în Japonia, pe cont propriu: costuri și experiențe. „Am avut un șoc...
Newsweek
Cum pot primi pensie mai mare pensionarii care au lucrat în grupele de muncă? De când?
Digi FM
O influenceriță din Italia a murit într-un accident bizar: un pește spadă i-a străpuns pieptul în timp ce era...
Digi World
Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de...
Digi Animal World
Au crezut că patrupedul lor e în casă, însă au rămas surprinși când au auzit soneria. Ce au văzut când au...
Film Now
Denzel Washington, fascinat de ce a reușit Ridley Scott cu Gladiatorul II: "A construit Roma, vorbesc serios...
UTV
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit