Live

Surpriză pentru o familie din UK. Motanul crezut mort s-a întors acasă la patru zile după ce stăpânii erau convinși că l-au incinerat

Data actualizării: Data publicării:
Stăpânii lui Ted au plătit 130 de lire sterline pentru a incinera pisica altcuiva. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Nu este primul caz când mitul că pisicile au nouă vieți se verifică. De data aceasta este vorba despre un motan care le-a făcut o surpriză uriașă stăpânilor săi îndurerați, revenind acasă la patru zile după ce aceștia credeau că l-au incinerat.

Iubitul animal de companie Ted s-a reunit cu familia sa îndurerată din North Yorkshire care credea că acesta s-a înecat și a fost incinerat, scrie The Guardian.

Nicci Knight, din Newby, North Yorkshire, era în vacanță cu familia în Turcia când i s-a spus de către vecini că pisica lor, Ted, s-a înecat în iazul din curte. Ea a aranjat ca înmormântarea acestuia să aibă loc în Thornaby, în timp ce ea și familia ei erau plecați, dar la patru zile după ceremonie, Ted s-a întors acasă.

A trebuit să dau vestea soțului meu și celor patru copii ai noștri și am fost cu toții absolut devastați, pentru că Ted are o personalitate minunată și este un membru iubit al familiei”, a spus femeia pentru BBC.

Nicii Knight a aranjat ca Crematoriul Heavenly Pets să colecteze cadavrul și să îl incinereze.

La patru zile după incinerare, femeia aflată încă în Turcia a văzut că avea mai multe apeluri pierdute de la cea care îi îngrijise motanul. „Eram în piscină, simtindu-ne bine, după ce am lăsat [moartea lui Ted] în urma noastră”, a spus ea.

Bona pisicii i-a spus la telefon că Ted tocmai a intrat în casă. „Nu am crezut la început”, a spus Knight. „Am pus-o să mă sune pe FaceTime, ca să pot vedea că Ted era cu adevărat în viață.”

Knight și-a dat seama apoi că a plătit 130 de lire sterline pentru a incinera pisica altcuiva. Când s-a dus mai târziu să preia cenușa de la crematoriu, a văzut că urna avea eticheta „Nu este cenușa lui Ted”.

Vicki Crallan, directorul Heavenly Pets Crematorium, a declarat pentru BBC că a fost o poveste cu iz „dulce-amărui” și își făcea griji că există o familie undeva care „duce lipsa unei pisici iubite”.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pisica Larry, de la Downing Street 10, va trebui să accepte o surată. Familia premierului își aduce propria felină

Marea Britanie ar putea renunța la programul de înzestrare cu avioane de luptă F-35. “Totul ar putea arăta ca un elefant alb”

Alain Delon a fost înmormântat ”ca un mare naș din Sicilia”, spune o participantă la ceremonie. Telefoanele mobile au fost luate

Alain Delon, înmormântare departe de lumina reflectoarelor

Partenerii noștri