Detaliul care transformă o mâncare obișnuită într-un preparat căruia nu îi poți rezista
Mâncărurile tradiționale, cele pe care le gătim în mod obișnuit, pot fi transformate în adevărate delicatese culinare, și asta fără prea mult efort. Secretul este să găsim combinația ideală pentru a da mai multă savoare mâncărurilor obișnuite.
Ce au mâncat copiii din Mehedinți care au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară
Reguli noi în restaurante
Nicolae Ciucă spune că știe să gătească sarmale și să facă pâine
Mâncarea românească, în topul celor mai delicioase preparate din lume
Un naufragiat a supraviețuit 24 de zile pe mare doar cu ketchup
Brânza, de două ori mai ieftină la stână decât în magazine
Ce mâncăm dacă lucrăm de acasă?
Ce este food coma?
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Articol susținut de Hochland
Astăzi, îți prezentăm cum poate fi transformată tradiționala mâncare de mazăre într-un preparat delicios, în care gusturile se îmbină armonios. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, pe care sigur le găsești prin frigider.
Cum se prepară:
Avem nevoie de câteva felii de pâine, un ou, o cană cu lapte și o telemea de oaie de la Hochland. Mâncarea de mazăre o poți prepara ca de obicei, folosind carne de pui, vită sau porc.
Într-un bol se sparge oul, se adaugă laptele și se omogenizează ingredientele cu ajutorul unui tel. Înmoaie apoi, pe rând, feliile de pâine și prăjește-le în tigaia încinsă cu ulei.
Telemeaua de oaie de la Hochland se taie cubulețe și se adaugă peste mâncarea de mazăre. Preparatul se servește alături de frigănele. Gustul ușor înțepător și inconfundabil pe care îl are telemeaua de oaie transformă acest preparat într-unul cu un gust căruia nu îi poți rezista.
Poftă bună!
Articol susținut de Hochland
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News