Descoperiri

Află de la Digi24 cele mai noi știri despre descoperirile științifice importante ale momentului. Fii la curent cu ultimele noutăți în știință, află cele mai noi descoperiri științifice din medicină si fă cunoștință cu invenții și inventatori celebri.

Bristlecone_CA

Cel mai longeviv organism de pe Pământ

O veche metodă de calculare a vârstei unui arbore este prin numărarea inelelor din trunchiul său — un inel pe an de creștere. Este un proces numit dendrocronologie care funcționează însă numai în...

c-rex_test_at_wallops_from_duck

Un experiment al NASA va colora cerul

Deși zborul rachetei va dura doar aproximativ opt minute, acei nori colorați ar putea să reziste în atmosferă timp de 20 de minute, în funcție de condițiile atmosferice din seara lansării.

marte

Cum a dispărut apa de pe Marte

Oamenii de ştiinţă au descoperit că planeta Marte a avut mult mai multă apă decât s-a crezut. De zece ori mai mult, cam cât jumătate din cantitatea de apă de pe Pământ.

De ce nu crede Stephen Hawking în Dumnezeu

Cercetători de la Institutul Ulster de Studii Sociale din Irlanda de Nord și de la Universitatea din Rotterdam au studiat legătura dintre religie și inteligență, mai exact de unde provine religia și...

Curs Valutar

1 CHF = 5.046

1 EUR = 4.9751

1 GBP = 5.8059

1 USD = 4.5879

Vremea

București Băneasa
10°C
Presiune
755mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată