ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Judecătorii hotărăsc soarta dosarului Tel Drum

170809_TELDRUM_ALEXANDRIA_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Procurorii îi acuză pe trei dintre reprezentanţii companiei Tel Drum că ar fi folosit acte false pentru a obţine ilegal fonduri europene. Aveau nevoie de bani pentru a cumpara o staţie de astfaltare...

Explozie la o televiziune din Grecia

explozie-televiziune-atena-grecia-twitter

O bombă a explodat luni dimineață la sediul televiziunii Skai TV din Atena. Din informațiile de la această oră nu au fost relatate victime, însă au fost înregistrate pagube importante.

Cod galben de ninsori în şapte judeţe

Oameni merg pe stradă pe cod galben de ninsoare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ninsori pentru şapte judeţe din Transilvania şi Muntenia, valabilă până la ora 12:00.

Un nou cod portocaliu de viscol

viscol captura digi24

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de viscol pentru zona de munte a judeţelor Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, valabilă până luni, la ora 2:00.