VIDEO Tudor Chirilă, scandal cu un șofer care parcase ilegal și care i-a smuls telefonul. Poliția Locală a reacționat pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
Tudor Chirilă pe scenă
Tudor Chirilă Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Tudor Chirilă a fost implicat marți după-amiază într-un scandal, pe o stradă din Sectorul 1, după ce i-a atras atenția unui șofer că a parcat ilegal. Artistul a filmat momentul în care l-a atenționat pe șofer, care l-a înjurat pe Chirilă și i-a smuls telefonul din mână. Poliția Locală a Sectorului 1 a comentat pe Facebook, după ce Chirilă a criticat instituția pentru că nimeni nu i-a răspuns la telefon.

Întâmplarea filmată a fost publicată de Tudor Chirilă pe Facebook, într-o postare în care cere socoteală Poliției Locale a Sectorului 1 care nu i-ar fi răspuns la apelurile telefonice și pe Whatsapp.

„Poliția Locală Sector 1 nu a răspuns la patru apeluri atât pe whatsapp cât și pe fix. Înainte de filmare i-am atras atenția că se află pe trecere de pietoni, nu a părut deranjat, i-am spus că sunt locuri de parcare după colț (cu plată) dar nu a vrut să plece. Apoi l-am filmat, mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat, am răspuns, am mai sunat la Poliția Locală Sector 1 din nou, fără succes.

Cam la asta se ajunge când nesimțire + lipsa eficiență autorități locale își dau mâna. Nu prea înțeleg rostul Poliției Locale, genul ăsta de incidente se întâmplă de sute de ori pe zi iar cetățenii sunt descurajați.

Sau poate omu' lucra la SIE și era în misiune”, a scris Tudor Chirilă pe contul său de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacția Poliției Locale a Sectorului 1

Într-un comentariu la postarea lui Tudor Chirilă, Poliția Locală a Sectorului 1 anunță că sesizarea scrisă făcută de artist pe Whatsapp a fost preluată și un echipaj a fost trimis pentru a verifica situația.

„Bună ziua, colegii noștri au preluat sesizarea scrisă făcută de dumneavoastră pe numărul de telefon destinat comunicării pe rețeaua WhatsApp, pe care ați făcut-o după postarea acestui videoclip, iar un echipaj al Poliției Locale Sector 1 a fost direcționat în locație pentru verificări. Menționăm că numărul de telefon pentru WhatsApp a fost creat doar pentru primirea sesizărilor (mesajele) scrise, care au ca subiect mașinile parcate neregulamentar și deșeurile depozitate ilegal, iar pe acest număr de telefon nu se pot prelua apelurile telefonice.
Apelurile telefonice pot fi făcute 24/7 la 021.9540. Vă asigurăm că preluăm toate sesizările, de la toți cetățenii, din domeniile în care avem competențe”, au scris polițiștii locali pe Facebook.

Editor : B.E.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Va fi construit un nou drum important pentru români! Când va fi gata și cât costă
Digi FM
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Pro FM
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o...
Film Now
Primul soț al lui J.Lo, dezvăluiri neașteptate: „Trebuia să ne prefacem” Ce sfaturi i-a dat cântăreței care e...
Adevarul
Sute de spărgători, dealeri de droguri și criminali, eliberați pe străzile din Marea Britanie. Reacțiile...
Newsweek
9.000 lei amendă pentru locuitorii care fac aceste lucrări la bloc. Mai mulți locatari amendați!
Digi FM
Când ar putea avea loc un cutremur puternic în România. Seismologul Gheorghe Mărmureanu liniștește populația...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Problema asociată bătrâneții, cu care s-a confruntat Kelly din Beverly Hills. Neputința de a-și duce viața...
UTV
Dana Marijuana a fost adusa in fata Tribunalului din Constanta: „Nu regret nimic!". DIICOT cere ca artista sa...