Video Un polițist din Dolj e anchetat de șefi, după ce o femeie și-a ucis câinele în bătaie. Replica lui când a văzut imaginile cu agresiunea

Data actualizării: Data publicării:
caine ucis de stapana
O femeie din Dolj și-a ucis câinele în bătaie. Polițistul e cercetat pentru că nu a luat măsuri împotriva ei. Sursa video: captură Facebook / Adoptii animale Craiova

Un polițist din Dolj este anchetat de șefi pentru că nu și-ar fi făcut treaba. Mai exact, agentul nu ar fi luat măsuri împotriva unei localnice care și-a ucis câinele în bătaie. Agresiunea, și vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional, a fost filmată de martori. Când i s-au arătat imaginile, polițistul a avut o reacție neașteptată.

Imaginile au fost surprinse de un localnic în comuna Întorsura, județul Dolj. Bărbatul trecea pe stradă, când a văzut într-o curte o femeie, în vârstă de 76 de ani, care își lovea cu o furcă unul dintre câini.

A filmat momentul, iar imaginile au ajuns apoi atât pe rețelele sociale, cât și la polițistul din localitate, în ideea că va lua măsuri împotriva femeii. Potrivit martorilor, agentul le-ar fi spus sec localnicilor: "Nu este de competența mea", lucru care i-a înfuriat pe oameni.

Imaginile, dar și comentariile care au curs apoi pe rețelele sociale au fost văzute și de polițiștii din Dolj, care fac cercetări acum. Vizați de anchetă sunt atât femeia care și-ar fi ucis câinele în bătaie, cât și polițistul, care nu ar fi vrut să se implice în acest caz.

La data de 11 septembrie 2024, având în vedere imaginile apărute pe o reţea socială, în care o femeie aplică mai multe lovituri unui exemplar canin ce se afla în curtea unei locuinţe, din comuna Întorsura, poliţiştii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii situații de fapt şi luării măsurilor legale.

De asemenea, având în vedere afirmaţiile făcute pe aceeaşi reţea de socializare la adresa unui poliţist din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dolj a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A murit unul dintre cei mai respectați jurnaliști și corespondenți de război din România. Dumnezeul să-l ierte
Digi FM
Ce i-a spus Horia Tecău unei mame care i-a cerut un sfat pentru băiețelul ei de 6 ani
Pro FM
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut...
Film Now
Ana de Armas, despre cum s-a schimbat viața ei de când s-a mutat din Los Angeles: „Am luat această decizie...
Adevarul
Sute de spărgători, dealeri de droguri și criminali, eliberați pe străzile din Marea Britanie. Reacțiile...
Newsweek
Salariu minim european: Care angajați iau bani în plus din noiembrie? Cine ia amendă de 200.000 lei?
Digi FM
Poveste emoționantă la Spitalul Județean Botoșani. Un bărbat salvat la naștere cu sticle de apă caldă a donat...
Digi World
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
UTV
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma...