O zonă dintr-o pădure din Giurgiu a devenit punct de atracție pentru animalele sălbatice. Acolo a fost montată o cameră de monitorizare a faunei, iar în imaginile înregistrate apar căprioare, bursuci și vulpi.
Imaginile au fost surprinse în Parcul Natural Comana cu ajutorul unei camere montate în sălbăticie de angajații Romsilva.
„Un căprior, bursuci și o vulpe curioasă și sperioasă, toate surprinse de o cameră de monitorizare a faunei instalată într-o pădure din Parcul Natural Comana de către colegul nostru Cătălin Croitoru”, au explicat reprezentanții Romsilva pe Facebook.
Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media
Parcul Natural Comana este situat în sudul țării, în județul Giurgiu, și are o suprafață de 24.963 de hectare, din care 8.024 de hectare sunt păduri.
În parc este Balta Comana, a treia zonă umedă a României, după Balta Mică a Brăilei și Delta Dunării, unde trăiesc 141 de specii de păsări și 13 specii de pești.
Editor : A.A.