Video O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana. Mama ei spune că nu se mai oprea din râs

Data actualizării: Data publicării:
un copil se uita la prajiturile abia scoase din cuptor
Imagine cu caracter ilustrativ: Profimedia

O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital, la finalul săptămânii trecute, intoxicată cu marijuana după ce ar fi mâncat o prăjitură care conținea substanța interzisă. Potrivit surselor din anchetă, mama acesteia a dus-o la spital pentru că nu se mai oprea din râs. 

Micuța a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța la finalul săptămânii trecute, după ce a fost adusă de mamă cu simptomele specifice unei supradoze. 

Potrivit surselor din anchetă, femeia a decis să meargă cu fiica ei la spital pentru că micuța nu se mai oprea din râs. În urma analizelor se sânge, copila a ieșit pozitiv la canabis.

Ea a primit tratament de urgență, iar personalul medical a anunțat Poliția. A fost testată și mama ei pentru consum de stupefiante, însă rezultatul a fost negativ, scrie presa locală

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, a declarat pentru News.ro, că pacienta a fost externată după 24 de ore.

„Este vorba despre un pacient minor în vârstă de trei ani, care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgenţă. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă, fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise, prin urmare a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a afirmat ea.

Teodora Chiuș, jurnalistă Digi24: Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns copila să mănânce o prăjitură cu canabis. Între timp s-a sesizat și Protecția Copilului. Autoritățile vor să afle ce implicare au avut părinți și dacă știau despre această prăjitură că ar fi conținut marijuana. 

„Din discuțiile purtate cu mama a reieșit că a participat împreună cu minora la o festivitate ocazionată de deschidere a unui salon de înfrumusețare, unde minora a servit o prăjitură de la candy bar. Având în vedere că s-au conturat noi informații în acest caz, a fost deplasată echipa mobilă în teren, la domiciliul familiei din localitatea Agigea, pentru a face mai multe verificări. În funcție de cele constatate de echipa mobilă, cât și de concluziile verificărilor efectuate de organele de poliție vom institui măsurile care se impun în această situație”, a declarat Roxana Onea, purtător de cuvânt DGASPC Constanța.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri