Exclusiv Mărturia unui proxenet închis în penitenciarul Rahova. Cum își racola victimele: „Îi promiteam totul și ofeream nimic”

Data publicării:
samir sefe
Un traficant condamnat pentru proxenetism a povestit din spatele gratiilor cu racola tinerele din țara noastră prin metoda Loverboy

Pentru traficanții de carne vie femeile sunt sume de bani și nimic altceva. Un traficant condamnat pentru proxenetism a povestit din spatele gratiilor cu racola tinerele din țara noastră prin metoda Loverboy. Adică le făcea să se îndrăgostească lulea de el și apoi le punea facă bani în numele iubirii. Urmăriți un reportaj în exclusivitate, filmat în penitenciarul Rahova, realizat de Teodora Chiuș și Claudiu Ristea.

 

Samir Sefe și-a tatuat pe umăr o femeie cu un lanț în gură, ceea ce în limbajul traficanților înseamnă că victima nu îi va reclama la poliție. Supersitiția însă nu i-a fost de ajutor, iar Samir mai are de stat încă 4 ani și jumătate de închisoare pentru trafic de persoane. Visa în copilărie să se facă polițist, dar, în loc să îmbrace uniformă, a devenit cel vânat de poliție. La 21 de ani a început să racoleze fete.

Samir Sefe: Nu-mi era foarte greu, intram pe diferite site-uri. Cu cât era mai frumoasă, cu atât eu vedeam o sumă mai mare, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place. Îi promiteam totul și ofeream nimic. Practic îi cream vise, dar îi ofeream eșecuri. Îi promiteam o familie, apoi îi propuneam un schimb de experiență cu diferiți oameni contra cost.

Pentru ca femeile să cadă în plasă mai ușor, Samir etala pe rețelele de socializare o viață perfectă. Mergea la sală zilnic să arate cât mai bine și se poza cu mașini de lux.

Samir Sefe: Milă, vă dați seama că a fost, ți-e milă de un câine, darămite de un om căruia îi creezi vise și îi dai eșecuri, îmi părea rău să vezi că suferă, nu e ușor.
-O fată, câți clienți avea într-o zi normală?
-În timpul ăla, s-a nimerit să aibă 7, 8, 10 clienți. Trebuia să-i dai motive, de exemplu vreau să cumpăr mașina aia, îți place, da, ajută-mă să facem banii în două luni trebuie să achităm mașina.

Metoda folosită de Samir este una aplicată cu succes de traficanți. Femeile selectate de infractori sunt vulnerabile, lipsite de iubire și care cred că proxenetul le va oferi o viață mai bună peste noapte.

Matei Stănculescu, psiholog: O persoană care a fost traficată și a scăpat de acolo simte la nesfârșit ce a simțit când era captivă, mintea ei rămâne blocată acolo în trecut.

Cele mai recente date, din 2020, arată că Uniunea Europeană a identificat peste 2.000 de victime care provin din România. Asta în timp ce țara noastră spune cu sunt puțin peste 1.000. Numărul real de persoane traficate este însă necunoscut.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale