Galerie Foto Imagini virale cu doi cai de cavalerie galopând fără control în Londra. Pentru prinderea lor a intervenit armata. Patru oameni răniți

Data actualizării: Data publicării:
London horse incident
Imagini cu doi cai alergând în centrul Londrei au ajuns virale pe rețelele sociale. FOTO: Profimedia Images

Imagini cu doi cai alergândîn centrul Londrei au ajuns virale pe rețelele sociale. Aveau șa și căpăstru, iar unul dintre ei părea a fi plin de sânge. Poliția londoneză a apelat la ajutorul armatei pentru a-i găsi. Patru persoane au fost rănite.

ACTUALIZARE 14.30 Serviciul de Ambulanță din Londra a transmis că patru persoane au fost transportate la spital în urma a trei incidente separate în Buckingham Palace Road, Belgrave Square și intersecția dintre Chancery Lane și Fleet Street.

Potrivit serviciului de ambulanță, paramedicii au fost chemați pe Buckingham Palace Road, după ce au primit informații că o persoană a fost aruncată din șa. Un șofer de taxi care aștepta în fața hotelului Clermont din apropiere s-a trezit cu geamurile sparte la mașină după ce un cal speriat s-a izbit de vehicul. Un alt cal s-a lovit de un autobuz turistic care era parcat și i-a spart parbrizul.

"Era haos total. Oamenii se fereau din calea lor", a spus un bărbat pentru Sky News.

ACTUALIZARE 14.20 Toți cei cinci cai au fost prinși, iar cei răniți sunt tratați de veterinari. 

Știrea inițială:

Înregistrări video publicate pe rețelele sociale arată un cal alb însângerat care aleargă pe străzi alături de unul negru. În alte imagini se vede o mașină 4x4 negru cu girofar, care urmărește animalele.

"Ştim că un număr de cai sunt în prezent liberi în centrul Londrei şi lucrăm cu colegii, inclusiv cu armata, pentru a-i localiza", a declarat Poliţia Metropolitană din Londra pe X.  

Imagini cu doi cai alergând în centrul Londrei au ajuns virale pe rețelele sociale. FOTO: Profimedia Images
Imagini cu doi cai alergând în centrul Londrei au ajuns virale pe rețelele sociale. FOTO: Profimedia Images

Cotidianul The Telegraph a precizat că animalele aparţin cavaleriei Household, parte a armatei britanice, iar caii au scăpat liberi în timp ce făceau exerciţii la Horse Guards Parade, un teren de paradă ceremonial din centrul Londrei.

Serviciul de ambulanţă din Londra a fost chemat la ora locală 08:25 (10:25, ora României) la semnalarea unei persoane care a fost aruncată de pe un cal pe Buckingham Palace Road, în centrul Londrei, a precizat un purtător de cuvânt.

"Incidentul este încă în desfăşurare şi lucrăm cu partenerii noştri din serviciile de urgenţă", a adăugat purtătorul de cuvânt.

City of London Police, forţa care se ocupă de districtul financiar al capitalei, a declarat că agenţii au prins doi cai şi se pregătesc să îi transporte la un veterinar.

Potrivit The Telegraph, cinci cai au evadat în timpul unui exerciţiu de pregătire pentru Horse Guards Parade, care are loc anual în St James's Park pentru a marca ziua oficială de naştere a monarhului, în iunie.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri