Legătura dintre Tim Walz și Taylor Swift. Vicepreședintele-candidat a dat o lege, frustrat că n-a prins bilete la concertul vedetei

Data actualizării: Data publicării:
tim walz sustine un discurs
Tim Walz. Foto: Profimedia

Candidatul la vicepreședinție, Tim Walz, a semnat la începutul acestui an o lege care reglementează concertele, evenimentele sportive sau alte manifestări live, după ce pe vremea când era guvernator al statului Minnesota nu a reușit să cumpere bilete la un concert al cunoscutei cântărețe Taylor Swift, relatează The Independent.

Walz, în vârstă de 60 de ani, tocmai a fost selectat de Kamala Harris drept partener în alegerile pentru Casa Albă.

În iunie anul acesta, Walz a semnat „House File 1989” - cu referire la anul nașterii lui Swift -, o lege care să garanteze persoanelor care cumpără bilete online pentru concerte, evenimente sportive și alte manifestări live din Minnesota, mai multă transparență și protecție.

Introducerea legii a fost determinată de frustrarea pe care Walz a simțit-o atunci când nu a putut cumpăra bilete la concertul lui Swift din 2023, care a avut loc în Minneapolis.

Astfel, li se cere vânzătorilor de bilete să dezvăluie toate taxele inițiale și interzice celor care cumpără tichete de la organizatori să recomercializeze mai mult de unul, printre alte măsuri. Legea se aplică în cazul biletelor achiziționate în Minnesota, sau în alte state, pentru concerte sau alte evenimente live organizate în acest stat.

La momentul în care a semnat proiectul de lege, Walz a spus că acest act reprezintă „protecție, astfel încât să nu primești, de exemplu, un bilet fals, iar cei care le cumpără cu scopul de a le revinde, să nu le poată achiziționa pe toate”.

În 2022, Walz și-a arătat frustarea pe Twitter după ce nu a putut cumpăra bilete la concertul cunoscutei artiste. El a publicat un mesaj însoțit de o poză cu pisica lui, Afton. „Afton după ce stat online toată ziua și nu a prins bilete la concertul lui Taylor Swift”, a scris acesta pe rețeaua socială.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când l-a anunțat pe Walz drept partenerul ei la alegerile prezidențiale, Kamala Harris a apreciat munca pe care acesta a depus-o pentru familiile din clasa de mijloc și „angajamentul său profund” față de soție și copii.

„Unul dintre lucrurile pe care le-am remarcat la Tim este faptul că convingerile sale în lupta pentru familiile din clasa de mijloc sunt profunde. Este ceva personal”, a scris ea într-o postare pe Instagram în care a anunțat decizia.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu