Video&Foto O fetiță de 8 ani din SUA a bătut cu o bâtă de baseball un tâlhar care a încercat să jefuiască magazinul de băuturi al tatălui ei

Data actualizării: Data publicării:
Man charged with first-degree attempted aggravated robbery after he allegedly attempted to rob a liquor store in Maplewood, Minn.
Foto: Profimedia Images

O fetiță de 8 ani a bătut cu o bâtă de baseball un hoț înarmat care a încercat să jefuiască magazinul de băuturi alcoolice al tatălui ei din orașul Maplewood, Minnesota. Întregul incident a fost surprins pe camerele de filmat din magazin. Intrusul, despre care poliția spune că este Conchobhar Morrell, se află acum în arest, mai relatează The Independent.

Leo, managerul magazinului, menționat doar cu prenumele în rapoarte, închidea magazinul său de băuturi alcoolice din Minnesota sâmbătă seara, relatează CBS News. Înregistrările de pe camerele de supraveghere arată un bărbat, despre care poliția spune că are 37 de ani și se numește Conchobhar Morrell, intrând în magazin cu un pistol cu aer comprimat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„[Morrell] a pus pistolul pe masă, mi-a cerut să-i dau toți banii și tot ce era în casă. I-am spus da, îți voi da totul”, a declarat Leo pentru CBS News.

Leo i-a spus lui Morrell că îi va da toți banii pe care îi dorește și că singura lui teamă era pentru fiica lui, mai spune sursa citată.

Pe urmă, Morrell a mers în spatele tejghelei, unde se afla fiica de 8 ani a lui Leo, ținând în mână pistolul cu aer comprimat. Leo a intervenit rapid, lovindu-l și imobilizându-l pe suspect.

„Sunt tată, nu voi lăsa să se întâmple asta”, a explicat Leo.

În timp ce Leo îl imobiliza, copilul a ieșit de după tejghea cu o bâtă de baseball. Ea l-a lovit pe Morrell de mai multe ori înainte de a fugi, arată filmarea.

„În acea zi, am vrut doar să plâng”, a declarat Leo pentru CBS News. „Când am văzut filmarea, nu mă așteptam să facă asta. Mă așteptam la o fetiță care plânge, țipă”.

„Sunt atât de mândru de ea, e atât de puternică”, a continuat el.

Man charged with first-degree attempted aggravated robbery after he allegedly attempted to rob a liquor store in Maplewood, Minn.
Foto: Profimedia Images

Morrell se află acum în custodie și urmează să apară în instanță vineri dimineața. El se confruntă cu o acuzație de tentativă de jaf agravat de gradul întâi.

Videoclipul l-a arătat și pe Morrell purtând o vestă albastră Amazon. El lucra pentru o terță parte care livra pachete pentru Amazon, relatează CBS News. Un purtător de cuvânt Amazon a declarat pentru publicație că va fi „concediat imediat”.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Când iese Elena Udrea din închisoare. Decizia finală a magistraților
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
A murit Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson. Steve Manning: Ar fi suferit un atac de cord în timp ce se...
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
Adevarul
Femeia care a afirmat prima că imigranții din SUA mănâncă animale de companie recunoaște că sunt informații...
Newsweek
Atacatorul care a vrut să-l ucidă pe Trump a dat un interviu în Newsweek România. Ce spunea în 2022?
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Demi Moore, mai apropiată ca oricând de Bruce Willis, de când actorul are demență: "Când sunt în L.A., trec...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...