O femeie din SUA a ajuns la închisoare, acuzată că și-a ucis doi parteneri. Reacția fiului ei: „Toată viața m-am așteptat la asta”

Data publicării:
sarah
Sarah Hartsfield a fost acuzată că și-a ucis soțul. Foto: Chambers County Sheriff's Department

Sarah Hartsfield, care a fost căsătorită de cinci ori, și-a împușcat mortal iubitul în 2018, dar a fost achitată pentru că judecătorii au decis că a fost vorba de legitimă apărare. Autoritățile au redeschis cazul după moartea suspectă a ultimului ei soț, în luna ianuarie. Fiul ei spune că se aștepta să o vadă după gratii, relatează NBC News.

Ryan Donohue a aflat luna trecută că mama lui, Sarah Hartsfield, a fost acuzată de moartea soțului ei.

„Este ireal să o văd acum pe mama în salopeta de închisoare. Toată viața m-am așteptat la asta”, a spus tânărul de 22 de ani.

Sarah Hartsfield a fost acuzată de crimă cu premeditare pentru moartea lui Joseph Hartsfield, în vârstă de 46 de ani. Bărbatul a murit în ianuarie, la mai bine de o săptămână după ce a fost internat în spital. Cauza morții lui nu a fost dezvăluită. Este posibil să fi avut prea multă insulină în corp, potrivit anchetatorilor.

Sarah Hartsfield a pledat nevinovată și este arestată preventiv. Avocatul ei a spus anterior că Hartsfield își susține nevinovăția „și va ajuta la investigarea morții premature a soțului ei”.

Dar în decembrie 2022, Hartsfield i-a spus unei prietene că soțul și căsnicia ei au devenit un „coșmar” și că avea un plan să iasă din acel mariaj.

Am plătit pentru tot, până la punctul în care nu mai am nimic. El căuta doar o masă gratis și un stil de viață pe care nu l-ar fi putut avea niciodată singur”, i-a scris ea pe Facebook unei prietene.

Hartsfield a spus că ieșirea din mariaj este „o chestiune de implementare/execuție”, dar nu a detaliat niciun plan.

Prietena, care a cerut să nu fie identificată, a crezut că mesajul lui Hartsfield însemna că vrea să și părăsească soțul, nu că „plănuia să-l omoare”.

Cu cinci ani înainte de a fi acuzată de moartea soțului ei, Hartsfield și-a împușcat un alt partener. Autoritățile din Minnesota au stabilit că ea a tras în legitimă apărare și a fost achitată. Dar acum au redeschis ancheta cu privire la moartea lui David Bragg în 2018.

Hartsfield, în vârstă de 48 de ani, a fost căsătorit de cinci ori. Copiii ei - Donohue și cele trei surori ale sale - provin din a treia și cea mai lungă căsătorie. Potrivit lui Donohue, în familia sa au existat violențe, relații abuzive, două decese și acuzații de complot pentru a comite o crimă.

Donohue spune că mama lui este foarte inteligentă și că ar putea schimba lumea dacă „și-ar pune mintea să facă ceea ce trebuie”.

Hartfield era însă abuzivă fizic și psihic, a spus el. Când tatăl său a încercat să-l protejeze pe el și pe surorile lui, femeia „i-a făcut viața mult mai grea”.

Un prieten vechi al lui Ryan Donohue spune că acesta lipsea de la școală pentru perioade lungi de timp și spunea că a fost bolnav. După mulți ani, Donohue i-a mărturisit că de fapt a fost bătut atât de rău, încât nu putea merge la școală din cauza vânătăilor.

Când Donohue era deja adolescent, femeia a recunoscut că a fost „prea dură” cu el, dar a dat vina pe fostul ei soț, care „o făcea să fie nefericită”.

Acum, Donohue nu știe sigur ce să creadă desre arestarea mamei sale. Nu știe dacă ar trebui să fie trist.

„Dacă va exista o condamnare și primește pedeapsa capitală, orice se va întâmpla în continuare este între ea și Dumnezeu”, a spus el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cea mai bătrână pisică din lume și-a găsit sfârșitul după o viață cât un om. Ce vârstă a atins
Digi FM
Andreea Bănică, dezamăgită după vacanța în Grecia: „Nu mai este ce a fost odată!” Ce a nemulțumit-o pe artistă
Pro FM
Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni...
Film Now
Halle Berry, dezvăluiri despre fiica ei adolescentă: „A murit și o parte din mine atunci!” Cu ce problemă s-a...
Adevarul
Disidentul Vladimir Kara-Murza promite să se întoarcă în Rusia, după ce a fost eliberat într-un schimb de...
Newsweek
Pensie recalculată cu greșeli pentru cei cu facultate sau armată. „A fost eroare de calculator”
Digi FM
Cum a rămas un bătrân fără pensia pe o lună, 5 000 de lei, bani pe care tocmai îi scosese de la bancomat...
Digi World
Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii...
Digi Animal World
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de...
Film Now
De 15 ani, Liam Neeson se plimbă cu aceeași femeie în parc. Acum, actorul și-a făcut curaj și i-a transmis un...
UTV
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de...