Artificiile au fost lansate din peste 130 de puncte. Lansatoarele au fost instalate pe Sydney Harbour Bridge, pe Opera din Sydney, dar şi pe apă.
Numai pentru focul de artificii, autorităţile din Sydney au cheltuit 750.000 de dolari, iar pentru toate manifestările de Revelion au fost alocate 7,2 milioane de dolari.
Peste un milion şi jumătate de oameni asistă la focul de artificii, majoritatea în Times Square, dar şi pe ambarcţiuni ancorate în Portul Sydney.
Cei mai mulţi au venit cu ore bune înainte de începerea ceremoniilor. Se estimează că spectacolul pirotehnic este urmărit la nivel mondial de peste un miliard de oameni, online sau la posturile de televiziune.
Noua Zeelandă a întâmpinat Noul An cu două ore înaintea Australiei. La Auckland, 2015 a fost primit cu un impresionant foc de artificii organizat în jurul Sky Tower, cea mai înaltă clădire din emisfera sudică. Zeci de mii de oameni au privit spectacolul pirotehnic de pe ţărm, dar şi de pe iahturile ancorate în portul Auckland.
Primii au intrat în 2015 locuitorii arhipelagului Kiribati şi cei din insulele Samoa din Pacific. Potrivit tradiţiei din Kiribati, oamenii cred că venirea Anului Nou este un bun prilej pentru purificarea sufletului. De aceea, la miezul nopţii, locuitorii arhipelagului se opresc pentru câteva clipe din petrecere şi se roagă pentru un an mai bun.
Printre românii care sărbătoresc Anul Nou la Sydney se află şi Clara Vodă.
Ea a transmis pentru Digi24 gândurile şi dorinţele cu care intră în anul 2015: „La mulţi ani, în primul rând, şi un An Nou minunat! Un 2015 în care toate visele să se împlinească şi pace, linişte, sănătate şi să nu uităm niciodată că suntem români pentru că noi, de aici de departe, nu uităm. Sperăm să fie un an bun, sperăm întotdeauna ca fiecare an nou să fie mai bun decât celălalt. Sper din tot sufletul ca lucrurile să meargă înspre bine. Singurul lucru pe care l-aş spune românilor ar fi să fie mult mai atenţi unul la celălalt şi să încerce să comunice mai mult între ei”.