Un fost consilier de-al lui Trump nu mai vrea să audă doar prenumele vicepreședintei SUA: Terminați cu prostia asta cu Kamala

Data publicării:
peter navarro
Peter Navarro este primul oficial din epoca Trump care a fost condamnat pentru că a sfidat Congresul. Sursa foto: Profimedia Images

Peter Navarro, un fost consilier al lui Trump când era în funcție la Casa Albă, proaspăt ieșit din închisoare, i-a îndemnat pe experții Fox News să nu o mai numească pe Kamala Harris doar cu prenumele ei, pentru că „o personalizează” și nu îi fac niciun bine republicanului aflat în campanie electorală.

Fostul consilier al lui Donald Trump i-a îndemnat pe experții Fox News să termine cu „prostia asta, Kamala” și să nu se mai refere la vicepreședinte cu prenumele ei, deoarece „o personalizează” și nu îi fac niciun bine lui Trump în campania prezidențială, scrie Independent.

Nu vă referiți niciodată la Kamala Harris doar prin prenumele ei”, a spus el. „Nu este o vedetă a fotbalului. Pelé, Messi, am înțeles, dar când folosești Kamala în zilele noastre, nu ne face bine. Lucrează în cealaltă direcție. O personalizează, creează o impresie favorabilă”, a spus Navarro în podcastul lui Steve Bannon „War Room”.

Navarro, eliberat în iulie după o pedeapsă de patru luni de închisoare, a avut câteva sugestii pentru colegii conservatori cu privire la modul în care s-ar putea referi la vicepreședinte.

Singura excepție de la această regulă este dacă o folosești cu o poreclă asemănătoare lui Trump. Kamachameleon... nu e rău. Kamaliar... nu e rău”, a mai spus fostul consilier, referindu-se la Kamala Harris ca la un cameleon și o mincinoasă.

Când a fost ultima dată când ai auzit pe cineva referindu-se la Donald John Trump în mod favorabil sau afectuos, pur și simplu ca „Donald”? Așa că terminați cu prostia asta cu Kamala”, a mai spus acesta.

Navarro a fost acuzat de dispreț față de Congres după ce a sfidat citațiile pentru mărturia sa înaintea anchetei comisiei din 6 ianuarie a Camerei cu privire la evenimentele din jurul atacului de la Capitoliu.

El a fost vocal în timpul acestor alegeri prezidențiale, sfătuind campania lui Trump că tirul de atacuri personale împotriva lui Harris nu este o strategie câștigătoare pentru fostul președinte.

Harris s-a confruntat cu atacuri rasiste și sexiste necruțătoare din partea republicanilor de când a anunțat că va candida la președinție în locul lui Joe Biden, dar Navarro a avertizat că astfel de comentarii se vor întoarce împotriva lor.

El a insistat că pentru a o învinge pe Harris în noiembrie, Trump trebuie să „o bată cu ciomagul politicii, nu cu atacuri personale gratuite”.

Politicienii republicani, comentatorii TV și prezentatorii de emisiuni radio care joacă cartea lui Willie Brown, ridiculizează infamul chicot al lui Harris sau o înjosesc pe Harris ca angajat DEI nu vor face decât să avanseze strategia Harris”, a comentat la un moment dat Navarro.

Astfel de atacuri personale generează o simpatie nepotrivită pentru Harris, mai ales atunci când invectivele provin de la bărbați; vă place sau nu, este o lume Marte versus Venus”, a mai spus el.

Pentru a atrage „alegători swing” și independenți, el a spus că „cea mai bună strategie republicană este de a merge din greu pe agenda politică a lui Trump”, referindu-se la economie, criza frontierelor și politica externă.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Când iese Elena Udrea din închisoare. Decizia finală a magistraților
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
A murit Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson. Steve Manning: Ar fi suferit un atac de cord în timp ce se...
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
Adevarul
Femeia care a afirmat prima că imigranții din SUA mănâncă animale de companie recunoaște că sunt informații...
Newsweek
Ce amedă iei dacă nu ai asigurare obligatorie pentru locuință? Ce dezastre acoperă?
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
De ce sunt atât de nocive alimentele ultraprocesate. Oamenii de știință: „Cresc riscurile de a dezvolta...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Demi Moore, mai apropiată ca oricând de Bruce Willis, de când actorul are demență: "Când sunt în L.A., trec...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...