(P) Google Pixel 9 este disponibil acum la eMAG, cu un bonus de 1.000 de lei prin Easy BuyBack

Data publicării:
KV Pixel eMAG Digi24

De acum, poți comanda noua generație Google de smartphone-uri Pixel 9 și Pixel 9 Pro XL de la eMAG cu prețuri începând de la 4.589,99 de lei și poți face precomandă pentru modelul Pixel 9 Pro, pentru care prețul pornește de la 5.498,99. Toate modelele vin cu oferte avantajoase prin programul Easy BuyBack, servicii de plată flexibile prin MyWallet și livrare gratuită cu Genius.

Programul Easy BuyBack by eMAG îți oferă beneficiul unui bonus de până la 1.000 de lei prin vânzarea rapidă pe Flip a vechiului tău telefon. În plus, la achiziția oricărui model Google Pixel 9, te vei bucura și de 12 luni de upgrade la planul Google One AI Premium, cu funcții AI avansate și 2TB de spațiu de stocare.

Vezi aici oferta eMAG pentru Google Pixel 9 și de ce noile Pixel 9 sunt opțiunea potrivită pentru tine!

Pixel este singurul telefon care combină hardware de ultimă generație, modelele Gemini de la Google, sistemul de operare Android și Google AI. Seria Pixel 9 este concepută să reziste la testul timpului și la amenințările digitale. Pixel primește automat funcții noi și actualizate și beneficiază de șapte ani de actualizări ale sistemului de operare. Telefonul include funcții avansate de securitate care îți protejează datele sensibile și te ajută să te ferești de spam și escrocherii. Ai la dispoziție un spațiu privat protejat cu parolă pentru a-ți păstra aplicațiile și conținutul confidențial, iar dacă telefonul îți este furat, poți bloca dispozitivul rapid și eficient de la distanță.

Pixel este un telefon care se remarcă și la capitolele durabilitate și sustenabilitate: fabricat cu Corning Gorilla Glass Victus 2, telefonul este rezistent la zgârieturi, iar carcasa sa este concepută să reziste la căzături, accidente precum vărsarea cănii de cafea, dar și să țină praful la distanță.

Pixel 9 excelează și în ce privește capacitățile foto-video. Pixel 9 Pro are cel mai bun sistem de cameră Google de până acum, cu o cameră foto triplă profesională în spate, o cameră frontală de 42 MP complet actualizată și funcții profesionale de ultimă generație.

Așadar, dacă ești în căutarea unui telefon care să reziste mult peste durata medie de utilizare a telefoanelor moderne și să ofere performanțe de vârf, Google Pixel 9 este răspunsul pentru tine. Intră pe eMAG și fii printre primii oameni care se bucură de noul Pixel.

Pixel 9 și Pixel 9 Pro XL sunt disponibile pentru livrare începând cu 22 august, în timp ce Pixel 9 Pro va fi livrat începând cu luna septembrie. În plus, la eMAG găsești și gama completă de accesorii, ceasurile Pixel Watch 3 și căștile Pixel Buds Pro 2 fiind de asemenea disponibile pentru precomandă.

Orice dispozitiv din gama Pixel alegi să achiziționezi, ai opțiunea plății flexibile cu serviciul MyWallet în 12, 24 sau 36 de rate. Mai mult, livrarea este gratuită prin Genius, și poți alege să primești mult-așteptatul colet fie la easybox, fie prin curier, cum îți este mai la îndemână.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Se introduce taxa de autostradă în România, explicația de la Guvern. De ce nu se plătește la fel ca în...
Digi FM
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care...
Pro FM
CRBL încearcă să repare lucrurile cu fiica lui, după divorțul de mama ei: "Timpul le așază pe toate. Ne-am...
Film Now
O prezentatoare TV a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a avut-o cu Shannen Doherty: „Am fost...
Adevarul
Când a fost inventată prima băutură alcoolică din lume. Era groasă, aromată și semăna cu o băutură preferată...
Newsweek
Care pensionari iau pensia recalculată și mărită abia în noiembrie? Casa de Pensii confirmă
Digi FM
Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum justifică notele mici. Candidata la Președinție este acuzată că...
Digi World
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
15 cupluri celebre care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Iubiri mai spectaculoase decât în peliculele...
UTV
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville