Descoperire macabră în Gorj: oase umane şi haine care au aparţinut unei femei, găsite lângă o benzinărie dezafectată

Data actualizării: Data publicării:
banda-politia-nu-treceti
Craniul unui om şi mai multe fragmente de os au fost descoperite alături de haine care au aparținut unei femei în apropierea unei benzinării dezafectate din județul Gorj.

Craniul unui om şi mai multe fragmente de os au fost descoperite alături de haine care au aparținut unei femei în apropierea unei benzinării dezafectate din județul Gorj. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea persoanei decedate, precizează News.ro.

Descoperirea a fost făcută de către un bărbat care a ieșit să își plimbe câinele și a alertat imediat autoritățile.

„La data de 29 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localităţii, în zona unei foste staţii de carburanţi, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafaţă de până la 25 metri, au mai fost identificate şi alte fragmente osoase”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În aceeaşi zonă au fost găsite și articole vestimentare care ar fi aparținut unei femei, o pereche de ghete din cauciuc şi un ceas de damă.

Bunurile identificate au fost ridicate de la faţa locului, iar fragmentele de os au fost trimise Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării unei constatări medico-legale şi ulterior a unei expertize antropologice pentru stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și face cercetări pentru identificarea persoanei ale cărei rămăşiţe au fost descoperite lângă benzinăria abandonată.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri