Captiv într-o căsătorie din interes. Cum a fost păcălit un român în Marea Britanie să se însoare cu o indiancă pentru viză

Data actualizării: Data publicării:
casatorie
Un român se află într-o situație imposibilă. Vrea să se căsătorească, dar nu poate pentru că e deja căsătorit.

Un român se află într-o situație imposibilă. Vrea să se căsătorească, dar nu poate pentru că e deja căsătorit. Omul spune că a fost păcălit în Marea Britanie să se însoare cu o indiancă pentru viză. Femeia a dispărut, iar acum, când și-a întâlnit marea iubire și a făcut doi copii, nu își poate oficializa relația, pentru că în acte e deja luat. Singura soluție pentru a ieși din această telenovelă ar fi să divorțeze, doar că soția sa din India nu mai vrea să audă de el. Urmăriți un reportaj realizat în exclusivitate de jurnaliștii Digi24 Teodora Chiuș și Sorin Deleanu.

Ștefan are 38 ani și în urmă cu 6 ani a cunoscut o indiancă în timp ce muncea în Marea Britanie. După câteva luni femeia i-a propus să se căsătorească pentru a obține viză. Pentru că se atașase de ea, românul a acceptat. Spune că nu voia ca partenera să fie trimisă înapoi în Mumbai.

Ștefan: După ce ne-am căsătorit, am realizat că ea era cu altcineva de la început, un pakistanez. Voia să obțină viza să rămână cu el acolo, el fiind șofer de taxi. Pur și simplu nu m-a mai băgat în seamă. Mă chema doar când avea nevoie de semnătură și cam atât. Așa mi-am dat seama că nu a fost vorba de iubire, a fost să mă păcălească să rămână în Londra.

Indianca a dispărut, iar la un an de la căsătorie, Ștefan a întâlnit-o pe Alina, care era în Anglia, la fel ca el, la muncă. S-au îndrăgostit și au făcut doi copii. Acum vor să se căsătorească, dar nu pot.

Alina - concubina lui Ștefan: Sunt alături de el și de asta nu voiam să mă căsătoresc cu el ilegal și i-am zis să avem răbdare că totul o să se rezolve. Dacă iubești o persoană, o iubești așa cum e.

Ștefan a încercat să dea de femeia care în acte îi este soție, dar fără succes, tânăra din India l-a blocat pe internet și i-a transmis să o lase în pace. Bărbatul nu știe ce are de făcut pentru a divorța, iar avocații cu care am stat de vorbă ne-au spus că separarea e posibilă chiar și fără acordul soției. Ștefan trebuie să meargă la judecătorie și să-i convingă pe magistrați că nu iși mai dorește relația.

Daniel Chifor - avocat: Atâta timp cât există un domiciliu declarat fie în străinătate, fie în România se va constata o procedură adică se va prezuma că se știe de divorț și evident se poate pronunța și divorțul în lipsă dacă sunt îndeplinite toate garanțiile.

Jurnaliștii Digi24 au contact-o pe femeia din India pentru o reacție, dar nu au primit niciun răspuns.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri