O femeie din India a cerut divorțul la doar 40 de zile de la nuntă pentru că soțul ei nu se spală suficient

Data publicării:
divort
O femeie din India a cerut să divorțeze la 40 de zile de la nuntă pentru că soțul ei se spală o singură dată pe lună. Foto: Profimedia

O femeie din Agra, un oraș în statul Uttar Pradesh, India, a decis să divorțeze de soțul ei la doar 40 de zile de la nuntă. Femeia a înaintat cererea de divorț pe motiv că bărbatul face baie doar o dată sau de două ori pe lună.

Bărbatul a recunoscut că face baie de cel mult două ori pe lună, iar lui i se pare suficient, însă soția sa nu a fost încântată de acest lucru și a hotărât să se adreseze centrului de consiliere pentru familie din Agra, unde s-a plâns că nu poate să trăiască alături de un bărbat cu o igienă precară.

Cu toate acestea, bărbatul spune că a făcut un sacrificiu și s-a spălat de 6 ori în timpul căsniciei de 40 de zile, la insistențele soției, a transmis indiatoday.

Polițiștii au discutat cu soțul femeii, iar acesta a fost de acord să își îmbunătățească igiena de dragul soției și să facă baie mai des, însă nu a reușit să o impresioneze pe femeie, care a declarat că nu mai dorește să trăiască alături de el.

Editor : Ș.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri