Cum ajută o asigurare pentru boli grave: peste 2 milioane de euro pentru tratament în străinătate

Data actualizării: Data publicării:
NN_ArticolDigi24_PCA Articol susținut de NN România

Îngrijorările legate de boli grave precum cancerul sau afecțiunile care necesită chirurgie cu bypass, neurochirurgie sau transplant de organe sunt în creștere în România. Când apare o boală gravă, fiecare pas de la diagnosticare și până la accesul la tratament în străinătate poate fi o provocare pentru multe familii și poate însemna cheltuieli care nu sunt mereu ușor de acoperit. O asigurare medicală pentru boli grave oferă sprijin pentru un diagnostic rapid și pentru tratamentul personalizat de înaltă precizie în străinătate fără grija banilor.

Asigurarea Premium Care Abroad creată de NN este o soluție de protecție în situația unor boli grave care acoperă cheltuieli medicale de peste 2 milioane de euro de la diagnosticarea în clinici de top din România până la planul de tratament și medicina de înaltă precizie în străinătate, precum și cheltuieli suplimentare și medicația și îngrijirile de care e nevoie la întoarcerea în țară.

„Premium Care Abroad a fost creată pornind de la nevoi reale pe care le vedem în rândul celor care se confruntă cu o boală gravă. În astfel de momente dificile, oamenii se bazează pe serviciile medicale din România, dar știu și că își pot completa planul de tratament în străinătate, bazându-se pe cercetare extinsă în domeniu, tehnologii avansate și medicină de precizie. Asigurarea oferă oamenilor protecție pe întreg parcursul unei boli grave și sprijin medical și financiar rapid ca să poată avea grijă de ce contează cel mai mult: “sănătatea”, explică Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viață.

Articol NN, Digi24, PCA, Gabriela Lupas-Ticu, NN Romania
Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viață

Care sunt beneficiile unei asigurări pentru boli grave

Asigurarea medicală privată Premium Care Abroad acoperă patru categorii de boli grave: cancerul, inclusiv leucemia, sarcomul, limfomul, melanomul sau cancerul in-situ, chirurgia cardiovasculară cu bypass, neurochirurgia și tratamentul tumorilor benigne pe măduva spinării, precum și transplantul de organe, de măduvă osoasă sau de celule stem din sângele periferic.

Asigurarea se diferențiază prin acoperire extinsă și suport, de la diagnosticarea în România și tratamentul în străinătate până la post-tratament la întoarcerea în țară, cheltuielile fiind acoperite de polița de asigurare NN, majoritatea prin decontare directă. Totodată, asigurarea acoperă cheltuieli suplimentare, oferind clienților 15.000 de lei pe care îi pot folosi oricum au nevoie, fără să fie nevoie de justificare, inclusiv pentru transport sau cazare în străinătate alături de cineva din familie sau suplinirea unei pierderi temporare de venit, și oferă o sumă de bani de 100 de euro pentru fiecare zi de spitalizare în clinici și spitale din lume.

Cum funcționează asigurarea pentru boli grave și unde te poți trata

În momentele de încercare, timpul este un factor critic. Fiecare caz este preluat foarte rapid cu Premium Care Abroad, în numai 2 ore lucrătoare de la momentul în care suspiciunea de boală gravă este anunțată la numărul 0219464. Un medic coordonator dedicat este alocat cazului, iar în 24 de ore este programată prima consultație în care sunt analizate documentele și simptomatologia și sunt indicate eventuale investigații suplimentare în vederea diagnosticării rapide.

În cazul unui diagnostic de boală gravă, pacientul beneficiază de asigurarea privată pentru a doua opinie medicală, atunci când consideră necesar, și pentru tratamentul personalizat pentru anumite tipuri de cancer în spitale și clinici de prestigiu din străinătate, cu excepția SUA, Japonia și Elveția, cu cheltuieli acoperite de peste 2 milioane de euro.

Toate acestea cu un cost accesibil pentru asigurare, care începe de la 176 de lei pe lună, în funcție de vârstă. Premium Care Abroad poate fi încheiată de orice persoană cu vârsta de la o zi până la 64 de ani, care are rezidență permanentă în România, în baza unui chestionar medical, fără să fie nevoie de evaluare medicală inițială. Un beneficiu important este că asigurarea poate fi încheiată pentru toată familia, acoperind până la 10 persoane, iar în cazul copiilor poate fi achiziționată fără să fie nevoie ca părinții să fie asigurați. Mai departe, Premium Care Abroad poate oferi protecție până la vârsta de 85 de ani.

Alegerea unei asigurări medicale potrivite este crucială. Premium Care Abroad îți permite să depășești barierele geografice și financiare, oferindu-ți siguranța de a te trata acolo unde condițiile sunt optime pentru fiecare pacient, în funcție de afecțiune. Pentru a afla mai multe despre cum Premium Care Abroad poate face diferența în viața ta, vizitează pagina NN. Aici vei descoperi toate detaliile necesare pentru a face alegerea potrivită pentru tine și familia ta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale