Exclusiv Rareș Bogdan îi ia din nou apărarea lui Iohannis: La Neptun nu e teren de golf. Dacă era o poartă de fotbal nu era o problemă

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA BIROULUI POLITIC NATIONAL - PNL
Rareș Bogdan. Foto: Inquam Photos / Saul Pop

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a luat din nou apărarea președintelui Klaus Iohannis, acuzat că și-a făcut teren de golf la vila de protocol de la Neptun. Rareș Bogdan a spus la Digi24 că e vorba despre „o pajiște tunsă mai scurt” pe care au făcut găuri trei coropișnițe și că, dacă pe acel teren ar fi fost o poartă de fotbal, nimeni nu ar fi avut o problemă.

El a spus că vila de la Neptun a fost cumpărată de statul român în anii 1960, cu tot cu terenul aferent, și că a fost folosită de toți președinții României.

„Eu sunt jucător de golf. Acolo nu poți să spui că e un teren de golf. Un teren de golf are între 55 și 70 de hectare. Vorbim de un loc care nu avea altă utilizare decât de pajiște, unde poți să faci și plajă, poți să joci și volei. Dacă era o poartă de fotbal, nimeni nu avea o problemă. Sau plasă de badminton, sau de volei”, a spus Rareș Bogdan.

„Așa că s-a tuns iarba ceva mai scurt în trei locuri. Și nu trei coropișnițe sau cârtițe, au făcut două-trei găuri. Că golful așa se joacă, cu niște găuri, de obicei 18, nu trei. Nu pot să spui că e teren de golf. Așa cum nu poți să spui că o față de masă costă 9.700 euro 3 zile consecutiv în spațiul public, cum a apărut, și după asta să aflăm că, de fapt, au fost 154 de fețe de masă care au costat 9.700 euro. E un sfârșit de mandat în care cei care de-a lungul vieții lor au fost supărați pe președintele Iohannis din diverse motive caută, își varsă obida. Nimic altceva. E clasic”, a continuat el.

„Nu poți să vorbești de un teren de golf. Acel lac există de 60 de ani, iar în jur e niște iarbă, acolo iarba e tăiată ceva mai scurt. Știți cât costă un teren de golf? Un milion gaura. Un teren de golf costă între 30 și 60 de milioane, aici probabil s-au cheltuit câteva zeci de mii de euro ca să facă toată grădina. Este un tăpșan frumos cu iarbă, pe care cineva a tuns iarba mai scurt, iar trei coropișnițe au făcut trei găuri”, a mai spus Rareș Bogdan.

G4Media a scris că grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf. Conform imaginilor surprinse de G4Media, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României. Premierul Marcel Ciolacu spune că nu are cunoștință despre vreo amenajare specială la vila de protocol a președintelui Klaus Iohannis din Neptun. El a adăugat, la Digi24, că nu crede că șeful RAPPS s-a gândit să facă un teren de golf, fără să i se ceară acest lucru.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Un gunoi oribil, o rușine – Un tablou atârnat pe peretele sufrageriei și spălat cu detergent, evaluat la 12...
Digi FM
Răsturnare de situație. Irinel Columbeanu nu a primit bani din partea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Cine...
Pro FM
Are 53 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de invidiat. Monica Anghel, imaginea care i-a cucerit pe fani...
Film Now
Pamela Anderson, declarații emoționante despre schimbările din viața ei: „Sunt pe drumul meu, unul nou...
Adevarul
Lipă, arătată cu degetul pentru scandalul din sportul românesc: „Ea a refuzat să plătească medaliații!“
Newsweek
În ce zi România trece la ora de iarnă? Ce afecțiuni se pot declanșa dacă dormim mai mult
Digi FM
Radu Ștefan Bănică, protector cu sora lui mai mică, Violeta: "Îndepărtez băieții după ce văd că nu sunt ce...
Digi World
Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
UTV
David Popovici si-a scos la licitatie echipamentul purtat la JO de la Paris, pentru o cauza nobila. „Dincolo...