„Nu e cea mai bună variantă, dar nici cea mai rea”. Cum a arătat evenimentul care a oficializat candidatura lui Ciucă la prezidențiale

Matthew Garvey Data publicării:
2024-09-15 GC -7318
Sursă foto: George Călin / Inquam Photos

Liberalii prezenți duminică la Palatul Parlamentului au confirmat oficial candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale. O parte dintre cei peste 1.000 de delegați care au participat la Consiliul Național susține că Ciucă este „cel mai bun candidat pe care îl putea oferi PNL” și că îl poate învinge pe Marcel Ciolacu, candidatul colegilor de coaliție de la PSD. Au existat, însă, și critici timide la adresa liderului PNL. În timpul discursului susținut de Ciucă era vânzoleală pe holurile din Parlament, iar Digi24.ro a surprins un liberal care a preferat mai degrabă să urmărească un meci de fotbal de divizie inferioară. La final, în urma liberalilor au rămas materiale de campanie și gunoaie lăsate sub scaune. 

Digi24.ro a stat de vorbă cu mai mulți liberali, inclusiv tineri, care au participat la Consiliul Național de duminică. 

Se spune că în politică trebuie să alegi varianta cea mai puțin rea. Mulți o să spună că președintele Nicolae Ciucă nu e cea mai bună variantă. Nu e cea mai bună variantă, dar nu e cea mai rea. Acum reies la lumină întâmplările lui Geoană, Ciolacu, ce a făcut Elena Lasconi. Te uiți la Nicolae Ciucă și vezi că îl strică oarecum doar discursul. Mai bagă un „ăă”, se mai repetă, dar pe partea de probleme de stat eu zic că și-a făcut treaba impecabil”, a comentat un tânăr liberal candidatura lui Ciucă.

Tânărul cu care Digi24.ro a stat de vorbă a fost întrerupt de alți colegi care l-au pus să intre în sală cu un simplu: „Hai, mă, să aplaudăm!”. 

Un alt liberal tânăr l-a descris pe Nicolae Ciucă drept „cel mai bun candidat pe care putea să îl ofere PNL”. 

„E un adevărat model pentru foarte mulți tineri, chiar pentru cei care nu au părinți alături și sunt plecați în diaspora. Ei pot să vadă în Nicolae Ionel Ciucă un adevărat model”, a adăugat liberalul.

„100%” îl bate pe Ciolacu

Cei mai mulți dintre liberalii cu care Digi24.ro a stat de vorbă susțin că Nicolae Ciucă are toate șansele să câștige alegerile prezidențiale, dacă va ajunge în turul al doilea cu Marcel Ciolacu.

„E un candidat serios, experiența profesională îl recomandă și mai mult decât atâta e un om de cuvânt, pentru români și pentru efectivele de partid”, l-a descris pe Nicolae Ciucă unul dintre cei peste 1.000 de delegați prezenți duminică la Consiliul Național al PNL.

Discursul lui Ciucă i-a convins pe unii. Alții nu erau în sală

„A fost pe placul nostru”, ne-a mai transmis un liberal, în timp ce alții au considerat că discursul lui Nicolae Ciucă este „discursul unui viitor președinte”. Doar că acei liberali nu se aflau în sală în timpul discursului susținut de Ciucă, fiind surprinși de Digi24.ro pe holurile din Parlament. 

Au existat și liberali care au preferat să urmărească un meci de fotbal de divizie inferioară în loc să asculte discursul președintelui partidului.

WhatsApp Image 2024-09-15 at 16.10.07
Liberal care urmărește un meci în timpul discursului susținut de Nicolae Ciucă. Sursă: Digi24.ro

Peste 1.000 de delegați PNL au participat duminică la Consiliul Național prin care au oficializat candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale din acest an.

Pentru câțiva dintre ei, evenimentul a fost o ocazie de a face poze sau clipuri video pe care să le posteze ulterior pe paginile de social-media.

La final, în urma liberalilor au rămas materiale de campanie lăsate pe holuri sau în toaleta Palatului Parlamentului sau sticle lăsate pe sub scaunele pe care au stat în timpul Consiliului.  

WhatsApp Image 2024-09-15 at 16.09.52
Ce au lăsat liberalii în urma lor, după Consiliul Politic de duminică. Sursă: Digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cum arată mormântul Laurei Stoica la 18 ani de la moartea artistei. Cântăreața ar fi împlinit 57 de ani în...
Digi FM
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Pro FM
Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare...
Film Now
Fiul lui Christopher Reeve, orfan de ambii părinți în mai puțin de 2 ani. Cine a avut grijă de adolescentul...
Adevarul
Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta. Hidroelectrica: Porțile de Fier pot prelua viitura
Newsweek
Care șoferi iau amendă de 1.000 lei pe loc dacă nu se odihnesc suficient înainte să urce la volan ?
Digi FM
Shakira a părăsit brusc scena unui club din Miami, după ce a observat că un fan o filma sub rochie
Digi World
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile...
Film Now
Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui...
UTV
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei