Postul Politie Ciofrângeni - I.P.J. Argeș
Poliţia Română a scos la concurs 1.900 de posturi, dintre care 1.854 vor fi ocupate prin angajări din sursă externă, iar 46 prin reîncadrări de personal.
Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat, vineri, startul reîncadrărilor de personal pentru care sunt disponibile 46 de locuri la nivel naţional - câte unul în fiecare judeţ şi şase la Poliţia Capitalei - şi al angajărilor din sursă externă (1.854 de locuri la nivel naţional).
Postul Poliție Stolnici - I.P.J. Argeș
Posturile scoase la concurs sunt repartizate la posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.
Anunţurile de angajare AICI şi AICI.
Postul de Poliție Dobroești - I.P.J. Ilfov
Data concursului a fost stabilită pentru 14 mai.
Pentru a impulsiona participarea la concurc, Poliţia Română a prezentat câteva imagini ale unor posturi de poliţie unde sunt scoase la concurs posturile.
În imagini apar Postul de Poliție Dobroești - I.P.J. Ilfov, Secția de Poliție Gradiștea – I.P.J.Călărași, Postul Politie Ciofrângeni - I.P.J. Argeș, Postul Poliție Stolnici - I.P.J. Argeș.
„Dar cele care cad pe politisti de ce nu sunt prezentate?”, întreabă o persoană.
Majoritatea celor care au comentat la postarea Poliţiei pun întrebări legate de condiţiile de participare, mulţi fiind miraţi de necesitatea prezentării diplomei la bacalaureat.
„Deci... este obligatorie diploma de bac ?”, întreabă un bărbat. „Nu fraților! Diploma de bac, nu este obligatorie. Ajunge sa aduceți dovada prezenței într-un club de manele și se rezolvă! Fantastic!”, răspunde un altul.
Nu lipsesc nici comentariile legate de modalităţile „neortodoxe” de a trece concursul:
„Care este şpaga percepută pentru ocuparea unui post de agent ? În cât timp îţi recuperezi şpaga ?”
„Cât tre` să dau şi cui pentru a trece de probe? Mă contactaţi în privat, vă pup”