Diana Iovanovici Șoșoacă răspunde mănăstirii Petru Vodă, care a criticat-o. Și atacă AUR, ”partidul de tinichea”

Data actualizării: Data publicării:
Diana Iovanovici Șoșoacă, europarlamentar. FOTO: Inquam Photos/ George Călin
Diana Iovanovici Șoșoacă, europarlamentar. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Europarlamentara Diana Iovanovici Șoșoacă a reacționat printr-un comunicat de presă și într-o postare în pagia sa de Facebook, după observațiile făcute de mănăstirea Petru Vodă, acuzând că acestea vin direct de la partidul AUR, condus de George Simion. „AUR vrea să ascundă credința sub obroc și predică supunerea în fața globalismului”, acuză președintele SOS România în comunicat. Amintim că Mânăstirea Petru Vodă consideră că pretenția Dianei Şoşoacă de a reprezenta un punct de vedere creștin în țară sau străinătate trebuie dezmințită, în primul rând pentru că acest comportament afișat de politiciană este contrar raționalităţii şi nobleţei Creștinismului.

„O campanie necreștină de denigrare a fost declanșată de partidul AUR care nu a avut reacție în fața Ursulei von der Leyen și al cărui grup politic în Parlamentul European a votat parțial cu autoarea vaccinării europene.

Este păcat că în această campanie murdară a fost atrasă mănăstirea Petru Vodă care nu mai este aceeași după plecarea la cele veșnice a Părintelui Iustin Pârvu. Faptul că respectivul comunicat al mănăstirii se acordă atât de bine cu zicerile globalistului Vasile Bănescu, demis din funcția de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române după ce a luptat cu osârdie împotriva credinței, arată originea și intențiile necurate ale unei luări de poziție care se rezumă la solicitarea de a ne lăsa învinși de globaliști, băgați în case și ascunzându-ne credința de frică la fel ca în perioada catacombelor.

Ce trebuia să facem în perioada pandemiei? Să dăm dovadă de reținere și noblețe și să permitem să fim transformați în sclavi? Dar acum, când Ursula von der Leyen a pus stăpânire pe Europa și își duce mai departe planul de distrugere a României și al Europei?

Observațiile mănăstirii Petru Vodă vin direct de la Partidul AUR și reprezintă atitudinea acestui partid care crede că prin compromis și acomodare cu puterea liderii săi o vor duce bine și nu vor avea probleme legale. Dacă aceasta este calea liderilor AUR, să o continue, dar românii s-au săturat de trădători și de oameni comozi care invocă creștinismul doar pentru confortul propriu.

Voi purta cu mândrie Ia Românească și o voi prezenta lumii întregi! Numai Institutul Elie Wiesel vrea să ne interzică mândria portului românesc și să ne facă culpabili pentru că suntem români! Eu voi prezenta Ia Românească peste tot pe unde voi ajunge și nu mă voi lăsa impresionată de creștinismul de salon al liderilor AUR, nici de manevrele lor insidioase prin care vor să își spele rușinea faptului că au amuțit în Parlamentul European ca să fie în rândul lumii.

Și da, politicienii creștini acționează în conformitate cu Evanghelia, acolo unde ni se arată că Domnul Iisus Hristos a pus mâna pe bici și i-a alungat pe vameși din templu fără să țină cont de eticheta locului și de uzanțele stăpânitorilor vremelnici. Și pe stăpânitorii și vânzătorii de neam din Parlamentul European trebuie pus biciul și alungați de la putere, pentru că au transformat Uniunea Europeană în Sodoma și Gomora.

Interesant este și faptul că acel comunicat a fost tradus și în engleză. Pentru folosul cui? Ca să vadă șefii AUR din Europa, globaliștii pe care îi slujesc liderii de tinichea, că și-au făcut datoria și au atacat-o pe singura voce naționalistă curajoasă din UE, în timp ce restul așa zișilor naționaliști s-au ascuns de frică?

Creștinismul înseamnă curaj și atitudine! Iată cum cei care nu au curaj să ridice vocea împotriva globalismului ca să nu piardă eticheta și mai ales beneficiile salariale din Parlamentul European sau aranjamentele cu puterea și-au regăsit brusc curajul să se ridice împotriva mea!

Dumnezeu să îi ierte pe cei care, în loc să vină să lupte împotriva Satanelor din Parlamentul European, și-au găsit timp și energie să atace singura voce a românilor din Europa!”, este mesajul Dianei Șoșoacă.

”Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti”

Ulterior, aceasta a plusat cu o postare pe Facebook, în care acuză mănăstirea că este ”prietena lui George Simion și a partidului lui de tinichea”. 

”Apropos pentru cei ce se semnează Mănăstirea Petru Vodă, voi nu ar trebui să vă ascultați propriile sfaturi? Cine sunteți voi să mă judecați pe mine? Cine sunteți voi să vă băgați în politică? Cine sunteți voi să alegeți cine este credincios și cine nu? De când vă credeți voi Dumnezeu?

Cine vă credeți voi să spuneți cuiva că nu are voie să poarte costumul național? N-oți fi și voi un institut Ellie Wiesel cu un Florian antiromân care spune că suntem legionari sau fasciști dacă purtăm costumul național? Deci în spatele vostru stau khazarii, nu? Că aia sunt prietenii tinichelei și ai Ursulei!”, scrie eurodeputata Diana Iovanovici Șoșoacă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”RĂSPUNS PT MANASTIREA PETRU VODA, PRIETENA DLUI GEORGE SIEMION SI A PARTIDULUI DE TINICHEA, dar și a revistei de șters virtual pantofii, cu care colaborează:
Părintele Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii, Editura Mănăstirii Rohia, Rohia, 2005, pp. 26-27)
„Mii de draci mă furnică văzând cum este confundat creştinismul cu prostia, cu un fel de cucernicie tâmpă şi laşă, o bigoterie, ca şi cum menirea creştinismului n-ar fi decât să lase lumea batjocorită de forţele răului, iar el să înlesnească fărădelegile dat fiind că e prin definiţie osândit la cecitate şi paraplegie. […] Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne-a chemat să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi...
Creştinismul neajutorat şi neputincios este o concepţie eretică, deoarece nesocoteşte îndemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii") şi trece peste textele Sfântului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiţi fără de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz în toate…”, 1, 8: „să fie… treaz la minte" şi, îndeosebi, I Cor.14, 20: „Fraţilor, nu fiţi copii la minte; ci la răutate fiţi copii, iar la minte fiţi oameni mari”).
Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi (numai despre păcatele noastre spune la Pateric „să le tâmpim”). Cum de-ar fi putut proslăvi prostia Cel care ne dă sfatul de-a fi mereu treji ca să nu ne lăsăm surprinşi de satana? Şi-apoi, tot la I Cor. (14, 33) stă scris că „Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neorânduielii". Iar rânduiala se opune mai presus de orice neîndemânării zăpăcite, slăbiciunii nehotărâte, neînţelegerii obtuze. Domnul iubeşte nevinovăţia, nu imbecilitatea. „Iubesc naivitatea ‒ zice şi Leon Daudet ‒ dar nu la bărboşi.” Bărboşii se cade să fie înţelepţi. Să ştim, şi ei şi noi, că mai mult rău iese adeseori de pe urma prostiei, decât a răutăţii. Nu, slujitorilor diavolului, adică şmecherilor, prea le-ar veni la îndemână să fim proşti. Dumnezeu, printre altele, ne porunceşte să fim inteligenţi (pentru cine este înzestrat cu darul înţelegerii, prostia — măcar de la un anume punct încolo — e păcat: păcat de slăbiciune şi de lene, de nefolosire a talentului. Iar când au auzit glasul Domnului Dumnezeu… s-au ascuns).”
PS Chiar îmi făceam griji pt dl Bănescu, după ce a fost dat afara pe ușa din dos cu progresismul lui cu tot ...unde o fi, pe unde o sta, sireacu'....acum am înțeles .... Din păcate Părintele Iustin Pârvu, așa cum a fost trădat și omorât, așa se folosește imaginea lui de unii care nu mai au nicio legătură cu preceptele sale.... Apropos pt cei ce se semnează Mănăstirea PV, voi nu ar trebui sa va ascultați propriile sfaturi? Cine sunteți voi să mă judecați pe mine? Cine sunteți voi să vă băgați în politica? Cine sunteți voi să alegeți cine este credincios și cine nu? De când va credeți voi Dumnezeu?
Cine va credeți voi să spuneți cuiva că nu are voie sa poarte costumul national? N-oți fi și voi un institut Ellie Wiesel cu un Florian antiroman care spune că suntem legionari sau fasciști daca purtam costumul national? Deci in spatele vostru stau khazarii, nu? Că aia sunt prietenii tinichelei și ai Ursulei!
Aaaaaa, dar comunicat împotriva Acordului semnat de Johannis nu dați? Dar împotriva furtului din bani publici și sărăcirea populației nu dați? Dar despre perversiunile unora de-ai vostri nu dați? Dar despre cum au murit copiii în plandemie și după de la vaccinare nu dați? Dar despre închiderea bisericilor în plandemie nu ați dat? Dar despre cum au inchis-o pe Sf Cuv. Parascheva în plandemie nu ați dat? Dar despre călugării voștri îmbrăcați civil de frica la Pelerinaj la Cuvioasa rugandu-ma sa ii bag la raclă nu dați? Dar despre minele închise și alungarea românilor nu dați? Apropos, vedeti că eu am reacționat când au spus că vor să bage dreptul de avort al femeii in Tratatul UE.....DECI MĂNĂSTIREA PETRU VODĂ DOREȘTE SI SUSȚINE AVORTUL CA LEGE?????! Aaaaa, nu ați primit ordin și dați ascultare....nu știam că niște fețe bisericești dau ascultare unor politicieni de-ai lui Coldea ...auzisem eu ceva ....acum sunt sigura!
Dumnezeu sa va dea după dreapta Sa judecată!”, este textul postat în pagina de Facebook, pe care îl redăm în forma sa originală.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor a fost...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să...
Film Now
Noul Johnny Depp. Anul trecut apărea cu dinții îngălbeniți și pătați la Cannes, acum are un zâmbet impecabil...
Adevarul
O țară NATO își întărește granițele: „dinți de dragon” și „arici” vor bloca eventualele invazii rusești
Newsweek
VIDEO De ce au aterizat două avioane F-35 de 110.000.000$ pe o autostradă în coasta Rusiei?
Digi FM
Dezvăluiri despre cei doi fii „secreți” ai lui Vladimir Putin. Au doar cinci și nouă ani, trăiesc în lux, dar...
Digi World
Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul"...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale