Cu gândul la masa de Crăciun, cumpărătorii au luat cu asalt hypermarketurile din preajma Timișoarei. Unele magazine și-au prelungit orarul de funcționare, iar altele vor rămâne deschise non-stop până de Crăciun. Sumele lăsate la casele de marcat sunt însemnate iar produsele achiziţionate sunt variate.
Bani frumoși s-au dat și pe mâncarea caldă, astfel încât gospodinele să nu mai gătească de Crăciun.
Sărmăluțele, fasolea cu cârnați și kaizerul cu ceapă, toate vor ajunge pe masa de Crăciun direct din hypermarket. O spun atât studiile cât și vânzările foarte bune înregistrate în magazinele de acest tip
Toate raioanele trebuie, însă, aprovizionate pentru a satisface pofta de cumpărături a timişorenilor.
Studiile unui rețele de hypermarketuri arată că în 2011 românii cheltuiau 50 de lei doar pentru cozonaci și prăjituri, dar anul acesta suma s-a dublat. Pe lângă produsele de patiserie, clienții caută pentru Crăciun și feluri principale gata preparate. De Revelion, cererea scade, alimentele fiind inlocuite cu alcoolul.