Ca să-şi atragă clienţii, producătorii şi-au umplut mesele cu sticle de pălincă de diferite forme, dimensiuni şi sortimente iar tarabele au fost împodobite cu obiecte tradiţionale. Preţurile au variat în funcţie de cantitate şi sortimentul ales.
"Avem: pălincă de prună, în cantitate mai mare, şi pălincă de gutui, pălincă de piersici şi pălincă de pere", şi-a prezentat marfa Florin Ardelean, producător de pălincă.
"Pălinca de prune, cea de cinci ani, ţinută în butoi de dud, e la 30 de lei, cea proaspătă e tot la 30, cea de piersici e la 40 de lei litrul. Vişinată, afinată, cornată, cireşată sunt la 30 de lei", spune Florian Popovici, producător de pălincă.
"Cazanele ni-s foarte vechi: de o sută de ani, cazane de aramă şi modul de fabricaţie e aproape acelaşi. Timpul de fierbere contează cel mai mult la o pălincă de calitate", explică Monica Chişe, producător tradiţional de pălincă.
Cea mai vândută a rămas pălinca de prune, deşi sunt clienţi care caută rarităţi, cum ar fi pălinca de cireşe amare. La târgul pălincarilor au venit 12 producători.