Într-o atmosferă tradiţională cu muzică folclorică şi dansuri populare, gospodinele din Bucovina au vândut preparate din carne, lactate, miere de albine şi sucuri naturale din propria gospodărie.
Bucătăresele se laudă că au cele mai bune produse şi au dezvăluit reţetele-minune: "Secretul dulciurilor e că sunt toate naturale, făcute cu mânuţa, fără conservanţi, fără nimic, cum face mama acasă plăcintele, aşa le facem şi noi - cornuleţele cu magiun, cozonac tradişţional, plăcintă cu măr, cu brânză sărată, poale în brâu de toate felurile, cu mac, cu nucă, cu măr."
Îmbiaţi de mirosul bucatelor preparate în casă, pofticioşii au plecat cu sacoşele pline.
Tot la târg, artiştii populari din zona Bucovinei au expus obiecte tradiţionale meştelugite de ei: de la icoane şi sculpturi din lemn, până la împletituri şi straie populare.