Dacă încă nu v-aţi hotărât la un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, aveţi la îndemână cele mai delicioase variante: torturile şi prăjiturile. Cofetăriile sunt pline în această perioadă cu produse speciale pentru îndrăgostiţi. La calorii nici nu ar trebui să vă gândiţi, pentru că ciocolata, cel mai des ingredient folosit în cofetărie, este şi un cunoscut afrodisiac.
Tortul special de Ziua Indrăgostitilor este făcut dintr-un blat clasic, umplut cu cremă de ciocolată, cu nucă şi vişine. Deşi pare o reţetă simplă la prima vedere, este nevoie de multă atenţie pentru a-l orna cât mai frumos.
Ingredientul cel mai important este ciocolata, un cunoscut afrodisiac.
“Crema de ciocolată este o cremă care nu se face foarte greu, nu durează mult timp”, explică Delia Cornea, cofetar-bucătar.
Alte cadouri dulci de Ziua Îndrăgostiţilor sunt prăjiturile delicioase.
În această perioadă, cofetăriile sunt pline de cadouri dulci.
“Un tort cred că poate fi oferit oricărei persoane dragi, pentru a-i îndulci viaţa”, spune Cristina Ungureanu, brand manager cofetărie.