Reduceri până la 40% pentru vacanţele de vară cumpărate acum

Data publicării:
reduceri 20pana 20la 2040-44138

Cine cumpără acum un sejur pentru vara anului 2013 în staţiunile de pe litoralul românesc plăteşte cu până la 40 la sută mai puţin decât dacă şi-ar face rezervarea la vară. Dacă vă plătiţi vacanţa în februarie veţi beneficia de un discount de 25 la sută.

”30% din capacitatea litoralului deja s-a vândut, în aceste programe de Înscrieri timpurii, începând din noiembrie, decembrie”, declară Corina Martin, preşedinte ANAT

La un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, o vacanţă de şase zile în care sunt incluse cazarea, micul dejun şi accesul gratuit la SPA costă prin oferta Early Booking 1.300 de lei de persoană, în loc de 1.750 de lei, cât aţi plăti, după 1 mai.

”Se vede educaţia publicului în această privinţă, avem o creştere cu 40 la sută faţă de anul trecut pt acestă ofertă de early booking”, declară Anca Nedea, managerul unui hotel

Agenţiile de turism vând foarte bine şi ofertele pentru constănţenii care aleg destinaţii exotice pentru vacanţa de vară.

Un sejur pe insula grecească Rhodos costă acum 550 de euro în loc de 770. dacă plătiţi aceşti bani veţi avea parte de şapte zile de cazare în regim all inclusive, la un hotel de cinci stele.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că cererea constănţenilor este mai mare pentru destinaţiile externe pentru că, spre deosebire de cele interne, toate ofertele sunt în regim all-inclusive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri