Cu mâncarea din această tigaie uriaşă, de 80 de centimetri diametru, se poate hrăni un restaurant întreg. Poate fi folsită chiar şi pe plajă şi costă aproximativ 2.500 de euro.
Sorin Dumitrache, patron hotel: E puţin cam mare pentru bucătăria noastră, dar este într-adevăr vedetă, este ok,da.
De la pastele cu fructe de mare trecem la somon pe pat de orez negru, salam cu trufe, platouri cu branzeturi, sushi, pizza dar şi specialitatea bucătarului italian: rulouri cu file de peşte şi ghimbir.
Andrea De Dea, chef italian: "Trebuie să fie foarte picant aşa că o să adaug nişte ardei iute."
Toate preparatele au fost degustate de cei care vor să diversifice meniurile restaurantelor în această vară.
Ioana Stoica, şef de unitate: "Mai mult pe bază de peşte şi în restaurantul nostru se mănâncă într-adevăr şi din peşte."
Specialiştii italieni recomandă după masă o băutură caldă.
Ionuţ Trică, reprezentant firmă accesorii de bucătărie: "Este un eveniment în care avem cele mai noi tendinţe în materie de echipamente, produse, preparate şi bucătărie."
În fiecare an, furnizorii vin cu produse și oferte noi pe care le prezintă agenţilor economici din turism.
reporter: Luiza Nicolae
operator: Alexandru Brînzaru