"Te ajută să îţi intri în formă destul de repede. Trebuie să tragi de tine când eşti obosit. Este ca în ultimul sfert la baschet sau ca în orice alt sport, când nu mai poţi şi trebuie să continui, masca aceasta te ajută. Nu numai în pauza competiţională, ci şi în timpul sezonului, când resimţi oboseala. La început, m-am simţit de parcă aş fi fost Hannibal, respiram atât de greu încât părea că vreau să mănânc pe cineva", a afirmat baschetbalistul.
Millage nu este primul american de la Universitatea care poartă masca. Sean Barnette a revenit pe teren cu o săptămână mai repede după o acccidentare după ce s-a antrenat la fel ca Millage.
"Folosim o mască de antrenament, Este o mască care simulează altitudinea, o folosim foarte, foarte des, în special în cazul jucătorilor care vin după o accidentare. Se accelerează producţia de globule roşii şi practic recuperarea este mai rapidă", a afirmat Adrian Resteman, fizioterapeut.
Şepcile Roşii speră că metodele inedite de antrenament vor da cât mai repede rezultate. "U" Cluj are două victorii şi şase înfrângeri în primele opt runde ale sezonului.