Petrecerea a fost un bun prilej pentru pensionari de a depăna amintiri alături de rude şi prieteni, dar şi un motiv de a-şi exersa talentul pe ringul de dans
"Foarte bine ne simțim. Prima dată când vin. Nu am avut ocazia altă dată, dar mă simt foarte bine", a afirmat o pensionară.
"E foarte bine și aș dori în fiecare lună, la sfârșit de lună, să fim împreună să ne distrăm", a spus un pensionar.
"A fost un meniu compus dintr-o gustare rece din 10 preparate, ofriptură asortată de porc cu pui asezonată cu cartofi, legume, o salată de varză asortată. La primire am putut închina cu toată lumea un pahar de Vermouth, pălincă sau vodcă la alegere, după care ne-am răcorit cu un pahar de bere sau de vin", a afirmat Roxana Ghiran-Marc, manager de hotel.
Întregul eveniment a costat municipalitatea 150.000 de lei, bani alocați de către Consiliul Local. Meniul fiecărui invitat a costat aproximativ 75 de lei.