Horea Uioreanu, deputat de Cluj timp de 8 ani, între 2004 şi 2012, şi-a dobândit cea mai mare parte din avere între 2007 şi 2008. Tot atunci a făcut şi principalele plasamente financiare în cadrul mai multor firme din Cluj-Napoca.
În anul 2007, preşedintele Consiliul Judeţean Cluj a moştenit o casă într-un cartier rezidenţial. Cu o suprafaţă de 145 de metri pătraţi, vila are o valoare de peste 200.000 de euro. Horea Uioreanu mai are în proprietate şi o a doua vilă în oraş, dar şi un apartament şi o casă de vacanţă în comuna Mărişel.
Horea Uioreanu deţine, conform ultimei sale declaraţii de avere, mai multe terenuri în judeţele Cluj şi Alba. A intrat în posesia lor începând cu anul 1999, când şi-a cumpărat primul teren în zona Beliş.
În opt ani preşedinte Consiliului Judeţean Cluj a cumpărat şi a moştenit peste 45 de hectare de pâmânt.
La capitolul venituri, Horea Uioreanu şi-a trecut în declaraţia de avere din anul 2013 atât sumele încasate de la Consiliul Judeţean, cât şi pe cele primite de la la Camera Deputaţilor. În total, acesta a avut un venit lunar de 5.000 de lei, la care se adaugă însă sumele obţinute din plasamentele financiare.
Fostul deputat de Cluj, Horea Uioreanu deţine dividente la o firmă de cosmetice şi o importantă bancă din România. De asemena acesta are încheiată o asigurare de viaţă, dar şi o pensie privată de aproape 40.000 de lei.
Nici consilierul judeţean Ioan Petran, profesor la Universitatea Tehnică, audiat şi el în dosarul de corupţie, nu are o avere modestă.
Cea mai valoroasă dintre proprietăţile deţinute de consilierul judeţean este o casă construită în urmă cu 15 ani cu o suprafaţă de 360 de metri pătraţi. În 2006 şi 2007 profesorul a mai achiziţionat o a doua casă, dar şi un apartament.
Ioan Petran strânge anual venituri de 85.000 de lei, obţinute de la universitate, unde este cadru didactic, dar şi de la Consiliul Judeţean.