Alina Donici a făcut o artă din prepararea brânzeturiloe. Ideea i-a venit în urmă cu câţiva ani, când s-a decis să obţină fonduri europene şi să înceapă, în ţara noastră, o afacere de nişă. Aşa şi-a deschis o fabrică de brânzeturi la Tecuci, unde produce brânză cu mucegai, cu ierburi aromatice, dar şi iaurturi 100% naturale, din lapte de capră, oaie şi vacă. A venit la Târgul Slow Food din Braşov pentru a-şi prezenta produsele.
Brânzeturile Alinei se vând la magazinele specializate din Bucureşti şi Tecuci, dar şi online. Un kilogram de brânză de capră cu mucegai costă 75 de lei, iar kilogramul de brânză cremoasă cu ierburi aromatice costă 30 de lei.
La târgul din Braşov au venit si producători de dulceaţă, prăjituri şi perparate din carne, toate pregătite după reţete tradiţionale, cu ingrediente naturale.