Printre produsele vedetă ale târgului s-au aflat preparatele din carne, după reţete tradiţionale, specifice anumitor zone din ţară dar şi din străinătate.
"Avem pProsciutto crudo de Parma, salamuri de mistreţ, foarte bune, crud-uscate, salamuri picante, salamuri cu trufe şi pancetta pentru paste alla carbonara", ne spune Sorin Dobrescu - comerciant.
Nu au lipsit brânzeturile italieneşti cunoste în întreaga lume, mozzarela de bivoliţă, parmezanul, şi brânzeturi de capră din zona Sardinia. Cei care ţin post au avut de ales între pastă de ardei iute, de măsline verzi sau negre şi de roşii uscate.
O prezenţă inedită la târg a fost standul unde se comercializa pâine cu diverse umpluturi: cu spanac, suc de roşii şi şofran, cu telemea, ardei iute şi pătrunjel, cu slănină şi usturoi, cu vin roşu şi măsline.
Doritorii au găsit la târg şi suplimente alimentare, miere, cafea terapeutică sau tincturi.