Live

VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Data actualizării: Data publicării:

Razii de amploare la indivizi violenți în mai multe județe din țară. Sute de polițiști și jandarmi verifică mai multe adrese din Sibiu, Brăila și Ialomița. Perchezițiile sunt supravegheate din aer cu un elicopter la Țăndărei. Acolo, în doar câteva ore, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal acasă la suspecți: 47 de săbii, mai multe pistoale și o pușcă de vânătoare. 17 persoane bănuite de fapte cu violență urmează să dea explicații în fața polițiștilor.

La primele ore ale dimineții, mascații au descins la mai multe adrese din Țăndărei, județul Ialomița. O localitate cunoscută în toată Europa pentru „Academia de cerșit”. Rețeaua infracțională care trimite copii în Marea Britanie și îi obligă să cerșească. De această dată, oamenii legii au căutat indivizi pe numele cărora existau mandate europene de arestare și despre care aveau indicii că s-ar ascunde în zonă.

23 de percheziții s-au făcut și într-un dosar de tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Mai multe arme albe au fost descoperite în casele suspecților. Întreaga operațiune a fost supravegheată din aer cu un elicopter, pentru o coordonare mai bună a polițiștilor și pentru a se asigura că suspecții nu fug.

Razii de amploare au fost și într-o localitate din Sibiu după mai multe scandaluri violente. Polițiștii fac cercetări pentru infracțiuni de loviri și alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice. Mai multe persoane au fost duse la audieri. Verificări similare s-au făcut și în alte zone din țară dar și în stradă. Șoferii au fost testați pentru consumul de alcool și droguri.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce au găsit polițiștii la perchezițiile din Țăndarei. 17 persoane au fost duse la audieri

Zece percheziţii, în Mureș, într-un dosar de proxenetism. Bărbat de 45 de ani, reținut. Ce au găsit polițiștii la domiciliile cercetate

Percheziţii într-un dosar de camătă şi înşelăciune. Sunt vizați fiul interlopului Austrianu şi iubita lui

Percheziții de amploare după bătaia din Pantelimon. Sute de polițiști, drone și un elicopter i-au căutat pe cei implicați în conflict

Partenerii noștri