Video Ce au găsit polițiștii la perchezițiile din Țăndarei. 17 persoane au fost duse la audieri

Data actualizării: Data publicării:
politia perchezitii
Captură foto Poliția Română canal YouTube

Poliţiştii au făcut joi 23 de percheziţii domiciliare în localitatea Ţăndărei din judeţul Ialomiţa și anunță punerea în aplicare a câteva zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare. La audieri au fost duse 17 persoane.

Ce au găsit polițiștii la percheziții

ACTUALIZARE 15.28: „În urma activităţilor derulate în această dimineaţă de către poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, 17 persoane. În urma punerii în executare a mai multor mandate de percheziţie domiciliară, au fost descoperite şi ridicate o armă scurtă neletală, de tip airsoft, 47 de săbii, 4 pistoale şi o puşcă de vânătoare cu lunetă”, transmis Poliţia Română.

În continuare, poliţiştii fac verificări pe linia regimului armelor si muniţiilor la deţinătorii legali de arme din localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa.

Știrea inițială. „Activităţile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, vor fi puse în aplicare câteva zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare, emise pe numele unor persoane despre care există indicii că se află în localitatea Ţăndărei”, informează Poliția Română, într-un comunicat de presă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Persoanele de interes depistate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare şi fotografiere şi audiate în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Ordine Publică şi Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi din cadrul Poliţiei Capitalei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, respectiv luptători ai structurilor pentru acţiuni speciale, poliţişti de investigaţii criminale, rutieră, ordine publică, grupe canine şi jandarmi.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri