Live

JO 2024. Final de carieră pentru Andy Murray, după eliminarea din sferturile de finală la dublu. „Nici măcar nu mi-a plăcut tenisul”

Data actualizării: Data publicării:
Andy Murray a scris pe X un mesaj ironic la încheierea carierei: „Oricum, nici măcar nu mi-a plăcut tenisul”. Foto: Profimedia Images

Tenismanul scoţian Andy Murray, care a anunţat că îşi va încheia cariera după turneul olimpic de dublu de la Paris, a fost învins, joi, în competiţia găzduită de arenele Roland Garros, în sferturile de finală, alături de compatriotul său Dan Evans, de americanii Taylor Fritz şi Tommy Paul, cu 6-2, 6-4, informează AFP, preluat de Agerpres.

Andy Murray a scris joi pe X un mesaj ironic la încheierea carierei: „Oricum, nici măcar nu mi-a plăcut tenisul”.

În vârstă de 37 de ani, fostul număr 1 mondial la simplu a câştigat în cursul carierei sale două medalii olimpice de aur la simplu, în 2012 şi 2016, şi trei titluri de Mare Şlem - US Open în 2012 şi Wimbledon în 2013 şi 2016.

După accederea în sferturile de finală, perechea britanică Murray/Evans a cedat în două seturi, pe terenul Suzanne-Lenglen, în faţa cuplului Fritz/Paul, favoriţii numărul 3 ai turneului de dublu. 

Murray a anunţat pe contul său de X, cu câteva zile înaintea debutului la Jocurile Olimpice, că dispută „ultimul turneu”. 

Scoţianul, care joacă din 2019 cu o proteză metalică la şold, a disputat în iulie ultimul său turneu la Wimbledon, tot la dublu, alături de fratele său Jamie.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Explozie puternică pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din Paris. Momentul deflagrației

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Soarta inelelor olimpice de pe Turnului Eiffel se transformă într-o luptă politică. „Nu a fost făcut pentru a atârna orice pe el”

Eduard Novak se retrage din sportul paralimpic și nu va mai concura la Paris: „Acest sport nu mai este pentru oamenii cu dizabilităţi”

Partenerii noștri