Live

Cristiano Ronaldo și-a umilit coechipierii pe teren. „Ar trebui să plece”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură X, via Digi Sport

Al-Hilal a cucerit Supercupa Arabiei Saudite, după ce s-a impus în fața celor de la Al-Nassr, scor 4-1, scrie Digi Sport. Al-Nassr a deschis scorul chiar înainte de pauză, după ce Cristiano Ronaldo a împins mingea în poartă din apropiere și nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze în repriza a doua.

În doar 17 minute, Al-Hilal a făcut-o KO pe Al-Nassr. Milinkovic-Savic (55), Mitrovic (63, 69) și Malcom (72) au înscris, iar CR7 a pierdut primul trofeu pus în joc în acest sezon.

La scorul de 1-3, starul portughez a făcut semn din mâini că totul s-a terminat, iar când tabela a indicat 1-4, Ronaldo, aflat la centrul terenului, a insinuat printr-un gest evident că toți colegii săi din defensivă dorm.

Apoi, CR7 a mai făcut un semn, care nu poate fi reprodus, prin care le-a transmis coechipierilor că se vede că le este teamă de adversar.

Gesturile lui Cristiano au stârnit „o avalanșă” de reacții pe rețelele sociale: „Cum să-ți umilești coechipierii în halul ăsta?”, „O lipsă de respect marca Ronaldo”, „Așa trebuiau să-i facă și lui colegii de la naționala Portugaliei”, „După faza asta, ar trebui să plece de la Al-Nassr”, „Mai bine s-ar duce el să doarmă” sau „Cred că a venit timpul să spună STOP”.

Bineînțeles, au existat și persoane care i-au luat apărarea lusitanului: „E normal, nu are cu cine să joace”, „N-ai cum să nu te enervezi când vezi cum arată apărarea lui Al-Nassr” sau „Așa se întâmplă  când tu dai totul, iar alții par neinteresați”.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ronaldo are un miliard de abonaţi pe reţelele sociale

Cristiano Ronaldo a marcat golul 900 din carieră! Reacția emoționantă a jucătorului după ce a înscris

Are 39 de ani, dar Cristiano Ronaldo nu se gândește la retragere: ”Când va veni momentul, voi merge mai departe”

Cristiano Ronaldo a anunțat de la ce club se va retrage

Partenerii noștri