Live

Video Momentul în care un tânăr fără permis, care era urmărit de poliție, s-a răsturnat cu mașina pe șosea

Data publicării:
Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul, chiar sub ochii polițiștilor. Sursa foto: colaj IPJ Dolj

"Cascadorie" în trafic, cu poliția pe urme. Un șofer fără permis s-a răsturnat cu mașina pe un drum din Dolj. Tânărul fusese tras pe dreapta de polițiști și, pentru că nu a oprit, agenții au pornit în urmărirea lui. Într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut, însă, controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil. Polițiștii, care au filmat scena, au intervenit imediat și l-au scos pe tânăr din autoturismul ajuns cu roțile în sus.

Incidentul a avut loc joi, 21 septembrie 2023, în jurul orei 09:15. Șoferul fusese tras pe dreapta de un echipaj de poliție pe strada Gării din Filiași, județul Dolj.

"Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, iar ulterior pe D.N. 6, până în localitatea Totomireşti, unde, într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe carosabil", transmite IPJ Dolj.

Poliţiştii au intervenit imediat şi l-au scos pe conducătorul auto din autoturism. Din fericire, tânărul nu a fost rănit.

"În urma legitimării s-a stabilit că este un tânăr de 18 ani, din oraşul Filiaşi, care nu deţine permis de conducere. Totodată, s-a procedat la testarea cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative", mai transmite IPJ Dolj.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Bijuteria” de 500.000.000 $, devastată de inundații! Cel puțin 8 oameni au murit. FOTO Imaginile dezastrului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri