Live

Video Furtună violentă pe Transalpina. Zeci de mașini sunt blocate din cauza copacilor smulși de vânt și aruncați pe șosea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

O furtună puternică a lovit, luni, localitatea Şugag, între Cabana Oaşa şi Obârşia Lotrului, din județul Alba. Zeci de mașini au rămas blocate pe Transalpina, din cauza copacilor smulși de vânt și aruncați pe șosea. Pompierii din Sebeş intervin în zonă, au anunțat autoritățile. 

 

„Secţia de pompieri Sebeş intervine pentru asigurarea măsurilor specifice pe raza localităţii Şugag între Cabana Oaşa şi Obârşia Lotrului, ca urmare a fenomenelor meteorologice”, anunţă ISU Alba.

Din informaţiile primite prin SNUAU 112, ar fi vorba despre o furtună puternică, vijelie, grindină de dimensiuni mari şi mai mulţi arbori căzuţi pe DN 67C.

Ana Maria Ianc, jurnalistă Digi24: „Din fericire, nu vorbim despre victime omenești sau de persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale în acest moment”.

La momentul de faţă, traficul este blocat pe ambele sensuri.

„Din informaţiile apelanţilor ar fi vorba despre aproximativ 50 de autoturisme blocate pe DN 67C, din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Din fericire, nu sunt înregistrate victime sau persoane cu afecţiuni medicale”, precizează sursa citată.

În zonă au fost alocate mai multe autospeciale de intervenţie.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Ciclonul Boris în România: O furtună puternică a inundat străzi din Pitești și a doborât mai mulți copaci

„Cea mai mare cantitate de precipitații”. Record național stabilit în Mangalia de ploile de la finalul lunii august

HARTĂ Cod galben de furtuni în jumătate de țară. Zonele afectate

Partenerii noștri