Live

Un mort și opt răniți după ce o parte din acoperișul aeroportului din Delhi s-a prăbușit (VIDEO)

Data publicării:
Cel puțin un om a murit și opt sunt răniți după ce o parte din acoperiș a căzut peste mașini la Aeroportul din New Delhi. FOTO: X

Cel puțin un om a murit și opt sunt răniți după ce o parte din acoperiș a căzut peste mașini la Aeroportul din New Delhi. Mai multe mașini, inclusiv taxiuri au fost zdrobite de tabla și de grinzile de susținere care s-au prăbușit, din cauza ploii abundente.

S-a întâmplat în zorii zilei în zona unuia dintre terminale aeroportului internațional care deservește capitala Indiei și care este unul dintre cele mai aglomerate din lume. 

”Sunt înregistrate persoane rănite şi echipajele de urgenţă intervin pentru a asigura asistenţă şi ajutor medical celor afectaţi”, se arată într-un comunicat al aeroportului, postat pe X.

Toate decolările de la terminalul pentru operatorii low-cost IndiGo şi SpiceJet au fost anulate până la ora 2 p.m. (08.30 GMT), scrie în comunicat.

Imaginile difuzate de presă arată cum apa curge prin acoperişul prăbuşit şi un taxi este blocat sub un stâlp, în timp ce ploia continuă în zonă, făcând ca străzile să fie inundate şi traficul blocat.

Ministrul indian pentru aviaţie a afirmat că monitorizează situaţia şi că echipele de urgenţă intervin acolo.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Întârzieri și scandal pe aeroportul Otopeni în plin sezon al vacanțelor. Sute de pasageri au așteptat ore în șir

Haos în aeroporturi, după ce zeci de zboruri au fost anulate sau amânate din cauza caniculei. Cum pot fi despăgubiți pasagerii

În plină caniculă, Aeroportul Henri Coandă a rămas fără aer condiționat

Un aeroport din Coreea de Sud a fost închis din cauza baloanelor cu gunoaie lansate de Coreea de Nord

Partenerii noștri