Live

Un avion United Airlines a aterizat de urgență din cauza unui „pericol biologic" la bord: „Echipajul vomită, iar pasagerii cer măști”

Data actualizării: Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Shutterstock

Un avion United Airlines a fost forțat să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Washington Dulles duminică, 28 iulie, în urma unei urgențe medicale care a afectat un pasager.

Zborul United Airlines 2477 din Houston, Texas, se desfășura de câteva ore când a avut loc incidentul, relatează The Independent.

Potrivit companiei aeriane, unul dintre pasageri s-a confruntat cu o problemă medicală care a necesitat asistență medicală, ceea ce a dus la devierea zborului.

După aterizarea pe aeroportul Washington Dulles, avionul a fost supus unei acțiuni de curățăre profunde.

Deși compania aeriană nu a făcut publice detalii despre starea pasagerului, reprezentanții au transmis că ceilalți 155 de pasageri si cei 6 membri ai echipajului nu au avut nevoie de asistență medicală.

Potrivit conținutului audio distribuit pe rețeaua X, un membru al echipajului ar fi descris situația ca fiind „destul de gravă”.

„Am vorbit cu echipajul și situația pare destul de gravă acolo”, se aude spunând un angajat. „Echipajul vomită, iar pasagerii din jur cer măști. Cu un astfel de pericol biologic, cred că trebuie să aterizăm cât mai curând posibil.”

Termenul „pericol biologic” se referă în mod obișnuit la substanțele biologice care reprezintă o amenințare pentru sănătate și care, în aviație, pot varia de la o boală contagioasă la fluidele corporale care contaminează mediul din cabină.

Până în prezent, nu au fost făcute publice alte informații despre natura urgenței medicale.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum a reușit un șoarece să deturneze un avion care zbura de la Oslo la Malaga

Zbor de coșmar pentru pasagerii unui avion al United Airlines cu 179 de oameni la bord. Aeronava a aterizat de urgență

Un bărbat a dat în judecată United Airlines, după ce a înghițit o bucată de sârmă găsită în mâncare. Câți bani cere

"Mayday, Mayday, motorul s-a oprit". Momente teribile pentru pilotul unui avion în timpul zborului deasupra Sydney (VIDEO)

Partenerii noștri