Live

Trump nu va participa la o altă dezbatere cu Harris. Ce a spus candidatul republican despre a doua dezbatere prezidențială

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Donald Trump a dezvăluit, într-o postare de joi pe platforma sa socială Truth Social, că nu va participa la o a treia dezbatere prezidențială în aceste alegeri. Candidatul republican la Casa Albă a declarat: „Nu va exista a treia dezbatere ”, potrivit The Independent.

„Când un luptător pierde o luptă, primele cuvinte din gura lui sunt: ​​«Aș vrea o revanșă»”, a scris Trump. „Sondajele arată în mod clar că am câștigat dezbaterea împotriva Kamalei Harris, candidatul pentru stânga radicală a democraților, marți seara, iar ea a cerut imediat o a doua dezbatere”.

„Kamala ar trebui să se concentreze pe ce ar fi trebuit să facă în perioada de aproape patru ani”, a adăugat el. „Nu va mai exista a treia dezbatere!”

Decizia lui Trump vine la două zile după ce s-a confruntat cu Harris în prima lor dezbatere. Miercuri, Trump a insistat pe Truth Social că a câștigat confruntarea. Aceasta a fost a doua dezbatere prezidențială pentru Trump, după cea cu Joe Biden din luna iunie, în urma căreia actualul președinte amerian s-a și retras din cursa pentru Casa Albă.

„Oamenii abia încep să-mi acorde credit pentru că am avut o dezbatere mare”, a scris el. „Alegătorii și sondajele alegătorilor au arătat acest lucru, dar mass-media cu știrile false nu a acordat creditul care se cuvenea. Acum văd rezultatele cu alegători independenți, evanghelici și nu numai – și spun: WOW!”.

Cu toate acestea, conform unui sondaj CNN, 63% dintre alegătorii înregistrați cred că Harris „a câștigat”. Cei din cercul lui Harris reacționează deja la știri. „În cele din urmă îi descoperim spiritul animalului. E ca o găină”, a scris David Plouffe, consilier principal pentru campania lui Harris, pe rețeaua socială X.

Trump l-a provocat anterior pe președintele Joe Biden la o a doua dezbatere după confruntarea lor haotică de la începutul acestei veri. „Îi ofer lui Joe șansa de a-și repara imaginea în fața lumii întregi”, a spus fostul președinte după dezbaterea lor din iunie.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Angajații de la Tesla, SpaceX şi X donează pentru Kamala Harris, în timp ce Elon Musk îl sprijină pe Donald Trump

Creatorul unui clip care o parodiază pe Kamala Harris dă în judecată statul California. Care este motivul

Statele Unite riscă să intre în „shutdown”, după ce Congresul a respins prelungirea bugetului federal

Hackeri iranieni au furat documente interne ale campaniei lui Trump și le-au trimis echipei lui Biden (FBI)

Partenerii noștri