Live

Cocaină în valoare de peste 1 milion de dolari, găsită de un „bun samaritean” pe o plajă din Florida după furtuna Debby

Data publicării:
Pachete cu cocaină în valoare de peste 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida. Foto: Poliția de frontieră a SUA

Pachete cu cocaină în valoare de peste 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida Keys în timpul furtunii Debby, scrie SkyNews.

Poliția de frontieră a SUA a anunțat că un „bun samaritean” a găsit pachetele care conțineau 32 kg de droguri și a contactat autoritățile.

Autoritățile nu au dezvăluit locația exactă unde au fost găsite pachetele, dar a distribuit fotografii ale acestora, care aveau un triunghi roșu pe etichete.

Coletul a fost găsit învelit într-un sac de gunoi printre alge marine, frunze și alte resturi.

Furtuna Debby a ajuns în regiunea Big Bend de pe coasta Floridei, după ce s-a transformat într-un uragan de categoria 1 duminică seara, potrivit Centrului Naţional pentru Uragane (NHC).

În prezent se preconizează că furtuna se va deplasa lent prin acest stat, însoţită de vânturi de 130 km/h şi că va aduce până la 76 de centimetri de ploaie în timp ce avansează spre nord, potrivit BBC, preluat de Agerpres. A patra furtună cu nume din acest sezon, după furtuna tropicală Alberto, uraganul Beryl şi furtuna tropicală Chris, va aduce, de asemenea, ploi în statele Georgia şi Carolina de Sud în zilele următoare.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat de 71 de ani din Bistriţa – Năsăud e cercetat pentru că ar fi oferit droguri unei fete de 15 ani pentru favoruri sexuale

„Regimurile totalitare răspândesc noi droguri sintetice pentru a le folosi în lupta contra Occidentului”, spune un specialist ceh

Traficanți de droguri, prinși în flagrant de polițiști în timp ce transportau patru kilograme de heroină

Gorghiu: Nu este de acceptat ideea de praguri când vine vorba de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive

Partenerii noștri