Live

Video Nepoata lui Belousov își imploră unchiul să nu mai ucidă copii ucraineni: „Te rog, gândește-te la ce faci. Nu înrăutăți situația”

Data publicării:
Natalia Vertinskaia, nepoata lui Andrei Belousov, ministrul rus al Apărării. FOTO: Captură Digi24/ Telegram/AstraPress

Nepoata ministrului rus al Apărării îi cere unchiului său să nu mai omoare copii ucraineni. Femeia, care trăiește în Statele Unite, a zis că masacrele nu îi aduc niciun beneficiu lui Andrei Belousov. Totodată, i-a amintit unchiului ei că are rude care trăiesc la Kiev și că bunicii lui sunt îngropați în capitala Ucrainei.

Natalia Vertinskaia - nepoata lui Andrei Belousov, ministrul rus al Apărării: „Faptul că rachetele au zburat spre Kiev este vina ta și semn al implicării tale. Unchiule Andrei, te rog, gândește-te la ce faci. Situația nu mai poate continua așa. Patru copii au murit în orașul meu din cauză că tu ai lansat o rachetă. Ce crezi, ce karma crezi că ai acum, ce crezi să te așteaptă în viitor? Unchiule Andrei, nu înrăutăți situația, te implor. Nu se va ajunge la ceva bun. Nu vei avea niciun câștig personal. Nu o să fii mai sănătos, mai fericit, mai bogat deoarece copii din Ucraina vor muri în continuare.”

Cel mai mare spital de copii din Kiev a fost lovit luni de o rachetă rusească. În aceeași zi, rușii au atacat și alte orașe și cel puțin 37 de oameni au murit, ar alți 170 au fost răniți.

Atacul aerian a vizat Kiev, Dnipro, Krivoi Rog, Sloviansk, Pokrovsk şi Kramatorsk, a informat Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă.

Atacul din 8 iulie a fost cel mai mortal din ultimele luni. Aproape 100 de clădiri au fost avariate, inclusiv maternităţi şi spitale pentru copii, un centru de afaceri, un colegiu, mai multe case şi grădiniţe, potrivit lui Volodimir Zelenski.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Germania doreşte să extindă comerţul cu Kazahstanul, dar fără a ocoli sancţiunile contra Rusiei

WSJ: Rusia câștigă cel puțin un miliard de dolari din grâul furat de la ucraineni

Putin își mărește iar armata. Câți soldați va avea acum Federația Rusă

Doi oficiali ruşi din domeniul apărării au recunoscut că au luat mită pentru contracte de furnizare pentru armată

Partenerii noștri