Live

Moderatorul Bret Baier a fost criticat pentru că a întrerupt-o pe Kamala Harris în timpul interviului de la Fox News

Data actualizării: Data publicării:
Kamala Harris a fost întreruptă de mai multe ori de moderatorul interviului de la Fox. Foto: Profimedia

Harris a avut o apariție rară pe Fox News înainte de alegerile din noiembrie. Bret Baier, gazda Fox News, a fost criticat pentru încercările sale de a vorbi peste Kamala Harris în timpul interviului său cu invitata, scrie The Independent.

Interviul, care a durat 27 de minute, a inclus mai multe schimburi de replici aprinse între candidata democrată și Baier, care lucrează pentru Fox din 1998.

Cei doi au vorbit frecvent unul peste celălalt, iar Harris a fost mult mai animată decât în alte apariții recente.

Aceasta a fost prima apariție a Kamalei Harris la Fox News și mulți l-au criticat pe Baier pentru modul în care a tratat-o în timpul interviului, felicitând-o în același timp pe candidate democrată pentru modul în care a gestionat situația.

Citește și

Kamala Harris a acordat primul său interviu la Fox News. „Mandatul meu nu va fi o continuare a președinției lui Joe Biden”

„Kamala nu a mușcat momeala”

Actrița Yvette Nicole Brown a intrat pe X / Twitter pentru a-l certa pe Baier: „Ai fi întrerupt orice alt vicepreședinte SUA în modul în care ai interupt-o grosolan și a încercat să vorbești peste Kamala Harris? Întreb pentru fiecare femeie din America”.

Mark Cuban, om de afaceri și personalitate TV americană, a fost plin de laude la adresa Kamalei Harris și a performanței sale. În vârstă de 66 de ani, acesta a scris: „Lucrul frumos despre interviul cu Bret Baier este că Harris a înțeles și a răspuns la fiecare întrebare. A folosit exemple de politici. Ea a dat contextul lumii reale. Când Brett a atacat-o dur, ea nu l-a insultat. Ea nu a renunțat la interviu. Ea nu a inventat lucruri. Nu s-a plâns nici măcar o dată că întrebările erau dificile. Nu a jucat niciodată cartea victimei. Nu și-a pierdut cumpătul. Nu a mușcat momeala. L-a înfruntat cu forță și nu a dat niciodată înapoi.”

Autorul cărții „If God is Love, Don't Be a Jerk”, John Pavlovitz, a adăugat: „Bret Baier a încercat să vorbească cu Harris în speranța de a o face să schimbe permanent subiectul, astfel încât ea să nu fie capabilă să își expună poziția. Ea a trecut peste prostiile lui. Este liderul pe care îl merităm cu toții”.

Baier, în defensivă

Baier a ripostat anterior la acuzațiile susținătorilor lui Trump potrivit cărora interviul cu Harris ar putea fi editat pentru a o face să fie avantajată.

Prezentatorul Fox News a folosit X/Twitter luni seara și marți dimineața pentru a-i asigura pe oameni că interviul, deși preînregistrat, va fi difuzat în direct, cu întreruperi minime și că lui Harris nu i se vor comunica întrebări înainte de desfășurarea interviului. „Nimeni nu are întrebările. Cu excepția mea”, a spus el unui utilizator X. Când o altă persoană a presupus că Baier „îi va da [lui Harris] întrebările”, Baier a respins afirmația.

Citește și

Sebastian Stan spune că Trump „ar trebui să fie recunoscător” pentru filmul controversat „The Apprentice”, în care joacă

Analiză AXIOS: Schimbările radicale din SUA, în cazul în care Harris ajunge la Casa Albă, iar democrații vor controla Congresul


Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kamala Harris a acordat primul său interviu la Fox News. „Mandatul meu nu va fi o continuare a președinției lui Joe Biden”

Statele Unite au folosit temutele bombardiere invizibile B-2 pentru a lovi depozitele subterane ale rebelilor houthi din Yemen

Escaladarea situației din Orientului Mijlociu golește depozitele sistemelor de apărare aeriană ale Israelului

Biden anunță un nou ajutor militar de 425 de milioane de dolari pentru Ucraina. Zelenski spune că include arme cu rază lungă de acțiune

Partenerii noștri